Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet ebböl rendőrségi ügy?...

Lehet ebböl rendőrségi ügy? Tűzijáték.

Figyelt kérdés

Tegnap este elindultam otthonról, még csak 17 óra volt, és 18 órától lehetett közterületen használni tűzijátékot. Egy téren mentem el, és egy 25 év körüli csávó két tini kölyökkel volt, majd egy doboz alakú tűzijátékot letett a földre, az ami kb 20-30 sorozatlövést lő. Meggyújtotta, pont ott mentem pár méterre, tudtam, hogy gyújtás után nem 2 másodperc mire lő, hanem 5-10 másodperc, odaléptem és felrúgtam a tűzijátékot, azt amikor el kezdett lőni, elborulva a földön össze-vissza kezdett lőni mindenfelé, aki meggyújtotta felé is, én nem féltem csak röhögtem, az meg meg volt őrülve, egy-két lövés feléjük lőtt, azt besz@rtak futottak össze vissza én meg mondtam, hogy most legyenek bátrak. Aztán mentem tovább, mikor elmüködött a tűziháték ordibálta a gyerek, hogy feljelent a rendőrségen.

Jogilag lehet ebből bajom, esetleg rendőrségi ügy, vagy ő a hibás, miért vesz és működtet tüzijátékot, ha fél tőle és ugrál, szalad?

2023. jan. 1. 21:59
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
5%
Jól tetted, bármi is a törvény!
2023. jan. 1. 22:19
 12/50 anonim ***** válasza:
13%
Dehogy lehet. A rendőrség nem fog egy ilyen hülyeség után nyomozni. Ezek sem mentek el a rendőrségre órákig ott ücsörögni, vallomást tenni.
2023. jan. 1. 22:20
 13/50 anonim ***** válasza:
100%

Meg is érdemelnéd te gyökér, ha erőszakoskodsz, és mások épségét veszélyzteted, főleg ha 18 év alattiról van szó.

Ők is hibáztak, de te súlyosabbat vétettél!

Aztán röhöghetnél a rendőrségen is, ha ennyire idióta vagy.

2023. jan. 1. 22:25
 14/50 anonim ***** válasza:
87%

@11

"Jól tetted, bármi is a törvény!"

Ezt nem értem most. Te elvileg fideszes lennél. Erre most azt mondod, hogy a kérdező ne törődjön a Fidesz által szentesített törvényekkel?

2023. jan. 1. 22:29
 15/50 anonim ***** válasza:
82%
Majd a rendőrségi fogdán leejtik a szappant és a keménygyerek kérdező nem fogja a kigyúrt állatot felrúgni mint a gyerekek földön lévő tűzijátékát... Inkább lehajol majd a szappanért :D
2023. jan. 1. 22:35
 16/50 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor jár jobban ha csak sima troll, mert amúgy legalább itt a vallomása rögtön.
2023. jan. 1. 22:50
 17/50 A kérdező kommentje:

Hatalmas nagy tér volt, csak én mentem keresztúl rajta, más nem, meg ez a 3 piromániás volt ott. Nem veszélyeztettem senki mást csak a 3 piromániást. Nekik meg élvezniük kellett volna, hogy mellettük húz el a tűzijáték. A két kölyök arrébb ment, aki gyújtotta, az ugrált össze vissza mikor mellette ment el a tűzijátékcsóva és ott robbant az egyik kb. 3 méterre tőle. Ők vettek tűzihátékot, ők akartak robbantgatni, nem megilyedni kell, hanem élvezni, hogy kicsit közelebb is robban mellette egy két töltet.

Én nem féltem, ő higyhogy félt, ha ő akart robbantgatni???

Oké én könnyen beszélek, mert 30 éve katona koromban elég sokat robbantottam, nem vacak kis tűzijátékokat, hanem 100x komolyabb szerkezeteket, olyat szólt, azt hittem átszakad a dobhártyám. Szánkat ki kellett tátani. A gépfegyver a fülemtől fél méterre sült el.

2023. jan. 1. 23:10
 18/50 A kérdező kommentje:
*j
2023. jan. 1. 23:11
 19/50 anonim ***** válasza:
95%
Na már 99% hogy sima troll mert nem létezik, hogy ember ennyire tahó legyen. Ha meg az 1% jön be akkor adja az ég hogy feljelentik, remélhetőleg még kamera is volt, a legtöbb tér közelében szokott lenni.
2023. jan. 1. 23:14
 20/50 anonim ***** válasza:
98%

"hanem 100x komolyabb szerkezeteket, olyat szólt, azt hittem átszakad a dobhártyám. Szánkat ki kellett tátani. A gépfegyver a fülemtől fél méterre sült el."

akkor biztos attól zizzentél meg idős korodra

2023. jan. 1. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!