Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezért fel jelenthetem?

Ezért fel jelenthetem?

Figyelt kérdés
Anyámmal hónapokkal ez előtt volt egy nagyobb veszekedésünk privát messenger üzenetben, én is írtam neki csúnya dolgokat és ő is nekem. Azóta nem is beszéltünk, letiltott. Ma azonban ide írt nekem hogy akivel találkozott a városba mindenkinek meg mutatta az üzeneteket amit írtam neki, és hogy mindenkinek meg van a véleménye rólam. Ezért fel tudom jelenteni a bíróságon pl levéltitok megsértéséért, becsületsértésért?

2022. dec. 23. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Hol a bizonyíték, hogy anyád tényleg körbemutogatta, nem pedig csak a fejedhez vágta, hátha elgondolkodsz rajta, hogy így nem szabad viselkedni.

Azon kívül, hogy anyád ezt állította. Van valamid ellene? Anélkül nehéz feljelentéssel fenyegetőzni.

2022. dec. 23. 17:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen folyamatosan ismerősökön keresztül fenyegetőzik hogy feljelent. Pedig semmi olyat nem írtam neki ami miatt fel tudna. Az pedig szerintem elég bizonyíték hogy leírta nekem hogy fűnek fának körbe mutogatta az írásaimat
2022. dec. 23. 17:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Amúgy nehogy én legyek már a hibás hogy “így nem szabad viselkedni” tudod az előzményeket? Nem. Na ugye?
2022. dec. 23. 17:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Tiltsd le a számát

Problem dolved

2022. dec. 23. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
*solved
2022. dec. 23. 19:44
 6/9 A kérdező kommentje:
#4 minek számít még? Sajnos nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban mert nem volt még hasonló ügyem
2022. dec. 23. 19:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Milyen hangulatos lehet a karácsony egy ilyen családban...
2022. dec. 24. 05:53
 8/9 A kérdező kommentje:
Jah. Főleg hogy külön lakunk és senkit nem érdekel a karácsony már felnőttként. Söprögess a saját házad táján :)
2022. dec. 24. 06:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Mónika show. a rendőrök ilyesmikkel nem foglalkoznak.sztem mindkettőtök olvassa el többször újra amiket irogattatok egymásnak. az anyád is elgondolkozhatna magán. az én anyám nem volt ilyen. hisztinek gondolta ha olyat mondtam vagy írtam és mindig megbocsájtott. valóban csak hisztijeim voltak. beláttam amikor többször elolvastam mindent.

de sztem megbocsájthattok egymásnak. te hisztiztél és ez nem volt szép, anyád kiteregetett vagy csak azt mondja. ergó kvittek vagytok.

2023. jan. 15. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!