Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Zaklatásért komoly büntetést...

Zaklatásért komoly büntetést lehet kapni?

Figyelt kérdés
Irogattam messengeren egy pasinak szerelmes üzeneteket, fél éven át de max két havonta, de akkor naponta többször is, ajándékot küldtem neki, először a rendes profilomról, de összevesztünk ott letiltott, utána egy kamu profilról, ott nem tiltott le, elolvasta de soha nem válaszolt... hpsszú történet, bonyolult, nem szeretnék kioktatást, most úgy alakult h magánváddal zaklatásért feljelentett, ezért mennyi büntetést kaphatok, menyire komoly zaklatás a messengeren való szerelmes üzenetjüldés? Soha nem beszéltem vele az utcán, kocsiból, sétából láttuk egymást, nem hivogattam, csak messengeren írtam.

2022. dec. 18. 09:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem akart ő rendőrséghez fordulni, mikor szépeket írtam, akkor kedves volt, jött leskelődni is utánam. A kutyája fotóját kedvességből, ajándék gyanánt adtam. A levelet pedig mivel már nem értem el messengeren, búcsúlevélnek szántam, amiben mindent leírtam amit éreztem őszintén, ami történt az elejétől fogva, s a legutolsó üzenetnek szántam.
2022. dec. 18. 23:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát büntetés az járhat érte, de ennél azért vannak súlyosabb zaklatások is. Dez se semmi azért, még ha nem is olyan súlyos.
2022. dec. 19. 15:07
 13/14 anonim válasza:
100%
Ha csak a messengeres sztori van a képben, akkor egy ejnye-bejnyével megúszod, nem hiszem, hogy lecsuknak.
2023. jan. 20. 00:17
 14/14 anonim ***** válasza:
43%
Ezért nem csunkak le senkit.
2023. jan. 20. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!