Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez most komoly?!

Drakula kérdése:

Ez most komoly?!

Figyelt kérdés

[link]

Mégis milyen biroság az ilyen?!

2022. szept. 14. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
45%

Igen.

Gyakorlatilag az, hogy te egy ügyben áldozat lennél, nem azt jelenti hogy akkor neked onnan zöld a lámpa bűncselekményt elkövetni.

2022. szept. 14. 18:16
 2/8 A kérdező kommentje:
Én nem arról beszélek hogy letartóztatták, hanem hogy még direktben cseszegetik is.
2022. szept. 14. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Én nem büntetném az ilyet. Volt néhány éve olyan ügy is, amikor egy texasi apuka szétlyuggatta a pedofil testét, aki megerőszakolta az 5 éves lányát. Őt felmentették. Persze, nem fair, meg ártatlanság vélelme, meg miegymás, de én nagyon empatikus és megengedő vagyok az ilyen ügyekben. Ha ahhoz nagylegény valaki, hogy nőket, gyerekeket erőszakoljon, akkor legyen akkor is nagylegény, amikor jön a karma.
2022. szept. 14. 19:20
 4/8 anonim ***** válasza:
55%
3, ott fehér volt az apuka, ugye?
2022. szept. 14. 19:34
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
#4 nyilván, ezért mentették fel. Ha fekete lett volna, nem hiszem hogy felmentik. Pedig abban az esetben is magától értetődőnek kellett volna lennie
2022. szept. 14. 19:41
 6/8 DK-s ***** válasza:
44%

Komoly.

Magyarországon nem biztos hogy megúszná a letöltendőt.

2022. szept. 14. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Ez a jog szégyene. Szerintem. Én speciel a gyerekbántalmazókat, erőszakolókat, pedofilokat nyilvánosan végeztetném ki. Elég radikálisak a nézeteim ezügyben.
2022. szept. 14. 19:48
 8/8 Isti22 ***** válasza:
100%
2022. szept. 14. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!