A benzinkutakon miért a 480-as árak vannak kiírva?
9) a 480-as ár látható ami hatósági ár,nem pedig a valós.amint írtam megnehezítik az ember életét hiszen csak bemenve,a kútoszlopon feltüntetve látható az úgymond rendes ár.aki tehát úgy tankolna hogy autózik el a benzinkutak mellett és oda tér be ahol jó árat lát kiirva,ezt nem tudja megtenni.simán lehet 50Ft difi az árak között, legalábbis ez szokott lenni a tendencia.
'mert aki eddig nem egy barlangban élt, azt tudja'-ez nem egy elszigetelt ország, előfordulnak külföldiek is.pluszva hatósági áron tankolásnak is megvannak a szabályai,hadd ne kelljen őket részletezem.
ma 07:30
Kérdező!
Én neked válaszoltam, ha nem tűnt volna fel, hanem az első hozzászólónak.
9-es voltam.
Kérdező, na mégis, szerinted marketing szempontból melyik az előnyösebb, ha 480 Ft van kiírva, vagy ha 720 Ft? Meg mivel ígyis-úgyis 480-ért veszed a benzint, addig nem mindegy, mennyi a valódi ára? :)
A tojás, tej, krumpli is az akciós van nagy számmal kiírva a boltban, nem a rendes ára, ha egyszer olcsóbban adják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!