Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A benzinkutakon miért a...

A benzinkutakon miért a 480-as árak vannak kiírva?

Figyelt kérdés
A normál árakat kellene feltüntetni.
2022. nov. 26. 03:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9) a 480-as ár látható ami hatósági ár,nem pedig a valós.amint írtam megnehezítik az ember életét hiszen csak bemenve,a kútoszlopon feltüntetve látható az úgymond rendes ár.aki tehát úgy tankolna hogy autózik el a benzinkutak mellett és oda tér be ahol jó árat lát kiirva,ezt nem tudja megtenni.simán lehet 50Ft difi az árak között, legalábbis ez szokott lenni a tendencia.

'mert aki eddig nem egy barlangban élt, azt tudja'-ez nem egy elszigetelt ország, előfordulnak külföldiek is.pluszva hatósági áron tankolásnak is megvannak a szabályai,hadd ne kelljen őket részletezem.

2022. nov. 26. 07:30
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
Jó, de viktor nem készült tusványos után, hogy ide jönnek más kevert fajúak is, a hungaro pannon és kipcsak véren kívül.
2022. nov. 26. 07:40
 13/17 anonim ***** válasza:

ma 07:30

Kérdező!

Én neked válaszoltam, ha nem tűnt volna fel, hanem az első hozzászólónak.

9-es voltam.

2022. nov. 26. 08:07
 14/17 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Mert ha Gipsz Jakab géplakatos-segéd meglátná a 680-at, akkor nem merne a benzinkút közelébe sem menni akkor sem, ha amúgy a csapból is az folyna, hogy 480.
2022. nov. 26. 08:43
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Jajj jajj. A hasznos idióták szövetkeztek a trollokkal. Mit nem lehet ezen felfogni? A magántulajdonú gépkocsidba tankolhatod 480-ért a naftát, kész. Ha kannában viszed pl.a kerti gépekbe, akkor 7-800 Ft/L. Ha pedig céges autód van, akkor ugyanúgy a piaci ár érvényes az üzemanyagra. Nos, többek közt ezért tartunk ott, ahol, ez már a tájékozatlanság netovábbja.
2022. nov. 26. 08:55
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
De mit vársz 15-ös!? Nézd meg a videókat, amiket linkeltem! Mit vársz egy ilyen országban? Őszintén.
2022. nov. 26. 09:15
 17/17 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, na mégis, szerinted marketing szempontból melyik az előnyösebb, ha 480 Ft van kiírva, vagy ha 720 Ft? Meg mivel ígyis-úgyis 480-ért veszed a benzint, addig nem mindegy, mennyi a valódi ára? :)

A tojás, tej, krumpli is az akciós van nagy számmal kiírva a boltban, nem a rendes ára, ha egyszer olcsóbban adják.

2022. nov. 26. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!