Ha egy benzinkúton meglátom feltüntetve, hogy 720-800 forint akkor először elcsodálkozom, hogy ez hogyan lehetséges aztán inkább tovább hajtok ha nem sürgős és keresek olcsóbb kutat.
2022. nov. 26. 03:06
2/17 A kérdező kommentje:
1) nem annyi a normál ára,pont ez a lényeg.ez így jogsértő és megtévesztő.
2022. nov. 26. 03:09
3/17 anonim válasza:
Ez nekem is fura volt, hogy miert a hatosagi ar van kiirva, hiszen azt mindenki tudja, akkor minek irjak ki?
2022. nov. 26. 03:55
4/17 anonim válasza:
Mert ez egy ilyen ostoba ország, és a megvett 3 millió agyhalottnak ez bőven jó.
2022. nov. 26. 04:09
5/17 anonim válasza:
Számomra kicsit ilyen propaganda jellegűnek tűnik a dolog, mint egykoron a nagy leninszobrok meg sztalinszobrok voltak, csak ez eleve ott van minden harmadik faluban. Erről úgyis mindenkinek Orbán jut az eszébe, jó magasan is van, fel is kell rá nézni...
2022. nov. 26. 04:16
6/17 anonim válasza:
Nincs másra szükség, a droid látja, hogy 480, és örül, mint majom a farkamnak. Ha pedig netalán vállalkozásod van, akkor a rezsiárak tekintetében még dönthetsz, hogy idén vagy jövőre szeretnél becsődölni.
2022. nov. 26. 05:03
7/17 anonim válasza:
Mert a legtöbb embernek ez az ár.
2022. nov. 26. 05:21
8/17 anonim válasza:
Nekem már írt privátban egy okostojás fideszes bérkommentelő! Neki is elmagyaráztam, de ide is leírom, hogy majd azt ne feledje senki, ha sokan elvándorolnak ki fogja ennek a 3 millió birkának a seggét eltartani. Nekem már készül az útlevél, és elhagyjuk az országot a családommal együtt, sokan mások is ezt teszik és múltkor készült egy felmérés, miszerint a magyar fiatalok nagy része nem itt tervezi élni az életét. Már most külföldre járunk bevásárolni mivel 45km a határ, és bőven megéri, csak bérkommentelő barátunk mást nem tud, mint a fideszes vezére DK-zni, mutogatni.
2022. nov. 26. 06:21
9/17 anonim válasza:
"... először elcsodálkozom, hogy ez hogyan lehetséges aztán inkább tovább hajtok ha nem sürgős és keresek olcsóbb kutat."
Én meg elcsodálkozom, hogy hogy lehet valaki még mindig ilyen tájékozatlan, és hogy neki miért van ugyanolyan értékű szavazati joga mint egy normális embernek.
Minden normális kúton a valós, piaci ár van feltüntetve, mert aki eddig nem egy barlangban élt, azt tudja mennyi a hatósági ár lassan egy éve, és azt is, hogy bármit mutat is a kútoszlopon a kijelző, a kasszánál, miután bemutatta a forgalmiját, azzal az árral lesz elszámolva a tankolása.
2022. nov. 26. 07:07
10/17 anonim válasza:
9-es hiába magyarázod nem fogja felfogni.
Küldök két videót az egyiket a szavazásról és megtudod miért egyenértékű minden szavazat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!