Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kérhetek távoltartási végzést...

Kérhetek távoltartási végzést ebben az esetben?

Figyelt kérdés

4 évvel ezelőtt elváltam,egy ideje már van új kapcsolatom.Még nem lakunk együtt,de tervben van,hogy nemsokára összeköltözünk.Vagyis költöznénk...

DE!

A Párom volt élettársa nem hagy nekünk békén.Egyszerűen nem érti meg,nem akarja elfogadni,hogy a VOLT párjának már új kapcsolata van.Állandóan leku.váz engem.

(Itt megjegyezném,hogy nem miattam szakítottak ők ketten.)

Irogat nekem is messengeren,fenyegetőzik,a Páromnak azt mondta,hogy ha összeköltözik velem,akkor idejön cirkuszolni és betördeli az ablakokat.Nekem pedig olyat is írt,hogy tönkretesz minket.És hogy ez nem fenyegetés.(Kérdem én,hogy akkor micsoda?!)

Egyszer amikor itt volt nálam a Párom,akkor megjelent ez a nő és ordibált a kapunk előtt.Bele is rúgott a kapuba.Akkor a Páromnak sikerült elvinnie innen,de hiába próbált beszélni vele,egyszerűen nem tudunk vele mit kezdeni...Csak egyet hajt állandóan!

Rém kellemetlen volt az egész...

Arról már nem is beszélve,hogy vannak gyermekeim is (kiskorúak) és bár fültanúi nem voltak az esetnek,de látni látták sajnos az ablakból,hogy itt volt az a nő...

És nem szeretném kitenni sem a gyermekeimet ilyen helyzeteknek,na meg persze magunkat sem.De elsősorban a gyermekeimet.Arról már nem is beszélve,hogy tartok attól is,hogy esetleg olyat csinál ez a nő,ami veszélyes lehet ránk nézve.

Az lenne a kérdésem,hogy tudok/tudunk e bármit is kezdeni ezzel a helyzettel?Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. aug. 20. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnék össze ilyen pasival, akinek elmebeteg exe van.
2022. aug. 20. 21:24
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha megvannak az üzenetek, azzal be tudsz ballagni a rendőrségre.

Nem lesz sok eredménye, de legalább tudni fognak róla.

2022. aug. 20. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!