Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kerhetek tavoltartasi vegzest...

Kerhetek tavoltartasi vegzest kollegam/ munkatarsam ellen?

Figyelt kérdés
Honapok ota zaklat beszolasokkal es ha olyan helyen vagyok, ahol nem lat kamera, akkor simogat is. Mar nagyon zavar es totalisan kiszolgaltatottnak erzem magam miatta. Mi tortenne, ha ilyet kerek?

2017. jan. 14. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

HRen szólsz, hogy zaklat

Rendőrségen meg feljelented

2017. jan. 14. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Próbáltad tökön rúgni? Elég hatásos.
2017. jan. 14. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
A simogatas a szeretet kifejezese :))))))))))
2017. jan. 14. 14:46
 4/6 anonim válasza:
Gondolom, nem kölcsönös az a szeretet. Kérdezz meg egy ügyvédet szerintem. A távoltartási egyikőtök munkájának elvesztésével járna szerintem és lehet pont a tiéddel, ha nem tudod bizonyítani kellő képen a dolgot.
2017. jan. 16. 04:06
 5/6 anonim válasza:
0%

Nem érdemes. Távoltartási végzést CSAK hozzátartozó ellen adnak ki és max 2 hétre!!! Ez Magyarország.

A HRt hagyd ki ha nem akarod meghallgatni hogy jobb ha befogod a szádatés mi az hogy egy ilyen fantasztikus munkaerőt próbálsz bemószerolni Te meg egy kacér teremtés vagy aki kiprovokálta az egészet (tapasztalat)

Szóval irány rendőrség!!! A telefonoddal sutyiban vedd fel amit csinál. Nekem sikerült.

Komoly büntetésre azonban ne számíts

2017. okt. 30. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:

5-ös, ez biztos nem így van.

Konkrétan tudok olyat, hogy a férfi és a nő csupán jártak (semmi papír nem volt köztük), a nő szakított, utána a férfi zaklatni kezdte és ebből lett távoltartási végzés. Őközöttük semmiféle hozzátartozói viszony nem volt, pláne nem a szakítás után.

2023. okt. 8. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!