Kérhetek távoltartási végzést?
Kérhetek távoltartási végzés, akkor is ha az illető nem bántalmazott, nem fenyegetett meg stb. csak elképesztő módon zaklat. A volt páromról lenne szó, akivel már több mint 4 hónapja szakítottam, azóta megállás nélkül zaklat:
Mikor jövök haza a suliból (kb. csak 10 perc mire hazaérek), előbukkan egy utcasarokból, hazáig követ miközben löki a süketet (hozzá teszem múltkor már olyan idegbe jöttem hogy meg is ütöttem és elküldtem a p*csába, de nem használt).
Kb. 20-szor, 30-szor hív fel egy nap, de volt hogy 50-szer hívott egy nap (SOHA nem veszem fel, mindig le van némítva a mobilom e miatt), úgy hogy teló számot is cserélnem kell már.
Egész nap a házam előtt járkál, nyáron minden nap idejött vagy százszor, és dumált az ablakom alatt, de inkább nem reagálok semmit, úgy teszek mint ha nem venném észre. Most is itt álldogált és nézet befelé, de lehúztam a redőnyt.
18/L
3#
Egy 33 éves emberről lenne szó. Ja és az előző barátnőjét ugyan így zaklatta.
2#
A számát letiltottam, de azóta magán telefonszámról hív amit sehogy sem tudok letiltani. Ja és mikor facebookon zaklatott kb 6 profilját tiltottam le, így aztán vagy az anyja, vagy a tesója, vagy a sógornője profiljáról írt. Mondjuk ezt már feladta. Nagyon kemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!