Édesanyám halálával kapcsolatban nem értesítettek. Mik a lehetőségek?
Valahogy számítottam, hogy a támadó emberek fognak először reagálni. Annyira vicces, hogy semmilyen háttérinfót nem tudtok semmiről, de az ugatás az megy.
Intézetben nevelkedtem, 18 éves koromban én kerestem fel, segítettem őt, a telek amin a háza volt én vettem neki 10 éve, majd utána megint megromlott a kapcsolatunk. Azt nem szeretném már kiteregetni, hogy miért...
A napokban akartam lemenni hozzá, majd akkor szembesültem, hogy a házát más lakja.
Ha érdemben nem tudsz hozzászolni, mellőzd a választ.
#5, Annyira vicces, hogy semmilyen háttérinfót nem tudtok semmiről, de az ugatás az megy.
Annyira vicces, hogy ideböffentesz háttérinformáció nélkül egy kérdést, és ha visszakérdezünk, nekiállsz ugatni. Honnan tudtunk volna a telekről, az intézetről, a megromlott kapcsolatról?
8-as
Mert szerinted ha olyan húdejó a kapcsolatunk akkor nem látom meg nem tudok róla semmit? Nehogy már neked álljon feljebb, mert feltettem egy kérdést amihez nem fűztem 2 oldalas háttérsztorit, hanem csak a lényeges kérdést tettem fel.
Önkormányzatot felfogom keresni, telefonon nem adnak ki semmilyen személyesebb infót. A telek vidéken van és a munkám miatt a héten nem tudok lemenni. Addig is érdeklődtem hátha tud valaki valami konkrétat hasonló helyzetről.
Pont hogy a lényeget nem írtad. Erre így nem lehet reagálni. És nehogy már neked álljon feljebb, bassza meg, anyáddal is így beszéltél? Nem csoda, ha kidobott.
Ne rajtunk verd le az intézeti sérelmeidet. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!