Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Édesanyám halálával kapcsolatb...

Édesanyám halálával kapcsolatban nem értesítettek. Mik a lehetőségek?

Figyelt kérdés
2019-ben meghalt édesanyám, viszont az önkormányzat nem értesített semmiről. A ház illetve a telek el lett adva, nyilván önkormányzat által. Van bármi lehetőség ennek kapcsán felebeznem? Elévülési időről sem tudok, három év után lehet e még ezzel foglalkozni.
2022. júl. 21. 07:35
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
37%
Nem is kerested az anyádat 2019 óta?
2022. júl. 21. 07:38
 2/33 anonim ***** válasza:
57%
Anyáddal nem volt semmilyen kapcsolatod? Hogy jött a képbe az önkormányzat?
2022. júl. 21. 07:39
 3/33 anonim ***** válasza:
29%
3 évig eszedbe nem jutott anyàd? 🙄
2022. júl. 21. 07:40
 4/33 anonim ***** válasza:
35%
A kapcsolatot nem tartottad vele, de örökölni azért akarsz?
2022. júl. 21. 07:44
 5/33 A kérdező kommentje:

Valahogy számítottam, hogy a támadó emberek fognak először reagálni. Annyira vicces, hogy semmilyen háttérinfót nem tudtok semmiről, de az ugatás az megy.

Intézetben nevelkedtem, 18 éves koromban én kerestem fel, segítettem őt, a telek amin a háza volt én vettem neki 10 éve, majd utána megint megromlott a kapcsolatunk. Azt nem szeretném már kiteregetni, hogy miért...

A napokban akartam lemenni hozzá, majd akkor szembesültem, hogy a házát más lakja.

Ha érdemben nem tudsz hozzászolni, mellőzd a választ.

2022. júl. 21. 08:05
 6/33 anonim ***** válasza:
Ha intézetben nevelkedtél, akkor lehet, hogy hivatalosan nem is voltál az örököse, és talán ezért nem értesítettek. Mindenképpen keresd fel az önkorit.
2022. júl. 21. 08:08
 7/33 anonim ***** válasza:
Ne remélj semmi hasznot.
2022. júl. 21. 08:17
 8/33 anonim ***** válasza:
78%

#5, Annyira vicces, hogy semmilyen háttérinfót nem tudtok semmiről, de az ugatás az megy.

Annyira vicces, hogy ideböffentesz háttérinformáció nélkül egy kérdést, és ha visszakérdezünk, nekiállsz ugatni. Honnan tudtunk volna a telekről, az intézetről, a megromlott kapcsolatról?

2022. júl. 21. 08:19
 9/33 A kérdező kommentje:

8-as

Mert szerinted ha olyan húdejó a kapcsolatunk akkor nem látom meg nem tudok róla semmit? Nehogy már neked álljon feljebb, mert feltettem egy kérdést amihez nem fűztem 2 oldalas háttérsztorit, hanem csak a lényeges kérdést tettem fel.

Önkormányzatot felfogom keresni, telefonon nem adnak ki semmilyen személyesebb infót. A telek vidéken van és a munkám miatt a héten nem tudok lemenni. Addig is érdeklődtem hátha tud valaki valami konkrétat hasonló helyzetről.

2022. júl. 21. 08:26
 10/33 anonim ***** válasza:
53%

Pont hogy a lényeget nem írtad. Erre így nem lehet reagálni. És nehogy már neked álljon feljebb, bassza meg, anyáddal is így beszéltél? Nem csoda, ha kidobott.

Ne rajtunk verd le az intézeti sérelmeidet. Köszi.

2022. júl. 21. 08:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!