Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a fenét kereshetett engem...

Mi a fenét kereshetett engem az adórendőrség 22:30-kor?!

Figyelt kérdés

Pénteken volt, én most nyaralni vagyok. Anyám ma ért el telefonon, és ki akartak sürgősen hallgatni. Mikor mondta nekik, hogy Görögországban nyaralok eléggé lemondóan közölték, hogy "akkor mindegy, majd talán beidézzük az Urat" és elmentek. Nem mondtak neki semmit, miért voltak.

Mi az, hogy péntek késő este ezek zargatják az embert?

2022. júl. 19. 15:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy akkor volt folytatás, vagy sem?
2022. nov. 1. 05:32
 32/34 A kérdező kommentje:
Bementem személyesen, annyit mondtak, hogy "már nem aktuális, de ha szükségünk lesz Önre, akkor küldünk idézést". viszont kerülőúton eljutott hozzám az info, hogy egy 3 évvel ezelőtti munkahelyem megbukott adócsalás miatt. Engem sem akartak bejelenteni, azért mondtam fel. Szóval esélyes, hogy ez volt. De az esti zargatás még mindig túlzás szerintem.
2022. nov. 1. 19:18
 33/34 anonim ***** válasza:

"De az esti zargatás még mindig túlzás szerintem."

Hát ha valóban erről van szó, akkor tényleg túlzás volt a késői zargatás...

2022. nov. 2. 03:46
 34/34 anonim ***** válasza:

26-os írta, hogy Biztosítási intézkedés volt. Szerintem begyűjtötték a legtöbb embert, még mielőtt a cégtulaj befolyásolni tudná őket (felhívja őket fenyegetve, hogy ne merjenek ellene vallani, stb). Ha tényleg ez miatt kerestek. És most a vészhelyzetben tényleg könnyebb munkaidőn kívül szórakozni az állampolgárokkal. Mondjuk relatív a szórakozás - ha tényleg egy nagyobb adócsalásról van szó, akkor indokolt lehet az esti látogatás.

De egy a lényeg: kérdező nem érhet semmi hátrány emiatt!

2022. nov. 2. 08:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!