Megrendezhetem a saját temetésem hogy utána eltűnjek?
Figyelt kérdés
Nem követtem el semmi büntetendőt, de néha eszembe jut hogy a sok számító ismerőst itthagyva új életet lehetne kezdeni, anélkül hogy valaha valaki is megpróbálna keresni. Arra gondoltam megrendezném a temetésem, nemrég halt meg egy rokonom, őt hamvasztották, aztán az urnát egy sírba temették. Úgy gondolom egy urnába úgyse nézne bele senki aki elmenne a temetésre, meg ha bele is néz, mit talál, egy adag hamut.. Persze a pap meg a szűkebb család be lenne avatva. Ilyenre van lehetőségem Magyarországon, vagy a papok úgysem vállalnák, vagy lenne más buktatója?2022. júl. 6. 11:17
1/8 anonim válasza:
Halotti anyakönyvi kivonatot is hamisítasz hozzá??
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem a halotti anyakönyvi kivonatot nem nagyon keresgetné senki, nekem legalábbis ha meghalna egy ismerősöm eszembe nem jutna ilyen.
2022. júl. 6. 11:24
3/8 anonim válasza:
#2 Feltételezem szingli vagy, de szüleid, testvéred, rokonaid sincsenek?Ők keresni fogják.Ilyesmit lehetetlen a valóságban eljátszani egy átlag ember számára, ez nem egy film.Be kéne avatnod legalább a családot, de felesleges akkor ekkora cécót csinálni
4/8 anonim válasza:
Ha belenéz az urnába, egy műanyag dobozt lát, nem hamvakat.
És temetést nem tudsz intézni akvi nélkül, nem az ismerősök fogják kérni, hanem a vállalkozó. És legalább egy embernek tudni kell az egészről, mert nyilván nem te fogod intézni a temetést.
5/8 anonim válasza:
#3 Bocsi, nem olvastam, hogy a szűk családot beavatnád, na mindegy.Fenntartom, hogy így semmi értelme.Meg ha meg is csinálnád, szerinted elmenne a családod a temetésre, és ott eljátszanák, hogy meghaltál??Hát érdekes...
7/8 anonim válasza:
Ez így hülyeség és drága. Majdnem hogy ingyenes verzió feladni egy gyászhírt, a face oldaladat meg emlékoldallá nyilvánítani azzal, hogy a temetés ekkor meg ekkor zárt körben megtörtént az elhunyt végakarata szerint, hamvait a Dunába szórták.
8/8 anonim válasza:
7-ese a legolcsobb valtozat! Csinald meg. Elotte koltozz el onnan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!