Ha valaki pénzért ad baráti ölelést, az prostitúciónak számít?
"Az ölelés prostitúciónak számít, és korábban már leírtam, hogy ez miért van így, olvasd el figyelmesen: "Mivel az ölelés a szeretet kategóriába sorolható, és valaki pénzt ad érte, prostitúciónak számít!"
Látod, erről beszéltem. Van egy tévképzet a fejedben és a világért sem tudod elengedni!
Írtam neked még az első oldalak valamelyikén jogi hivatkozást, hogy mi a prostitúció, aztán itt vered a nyálad, hogy nem az.
Akkor milyen törvényt, milyen paragrafust akarsz te még?
Vigyem el neked a könyvtárat személyesen, vagy mi az ördög?
"ha Ön tényleg igazi ügyvéd, akkor lenne pár kérdésem, és jó lenne ha segítene!"
Tényleg igazi ügyvéd vagyok, és igazi választ adtam már legalább háromszor. Az, hogy nem fogadod el, a te bajod.
"Feltehetem ezeket a kérdéseket anélkül, hogy bunkón viselkedne velem, és letrollozna?"
Nem, ennél több ingyen jogi tanácsadás nincs.
"Szóval tudna nekem segíteni néhány kérdésben vagy nem?"
Nekem ne.
" Csak kérem próbáljon meg higgadtan én nyugodtan válaszolni a kérdéseimre"
Nem próbálok. Már megtettem korábban, de nem fogadtad el. Ennyi volt.
Hol lehet kiváltani az egyéni vállalkozóit, és, hogyan? Mi kell hozzá? Hogyan lehet ezután számlát kiállítani? Adnak valami számlapapírt? Bocsánat, nem értek hozzá.
Kérdezni viszont tudsz. Nem is akármilyeneket és jó sokat.
Tessék szívem:
Ha eljutsz odáig hogy egyéni vállalkozó vagy, egy számlatömb vásárlása vagy e-számla létrehozása már nem kell problémát okozzon.
Majd válaszolnak, nekik is 8-16-ig van ügyintézési idő. Vagy hívd fel őket holnap, az még gyorsabb. És visszakérdezni is rögtön tudsz telefonban ha valamit nem értesz, nem kell 10 e-mailt írogatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!