Ha valaki pénzért ad baráti ölelést, az
prostitúciónak számít?
31/53 A kérdező kommentje:
Miért lennék troll???? Azért mert a prostitúció témával szeretnék jogi tanácsot kapni??? Nem, én nem vagyok troll! De ha valaki tud adni jogi tanácsot ez ügyben, azt megköszönném! De te miből gondolod azt, hogy troll vagyok? Nem vagyok az, de a válaszolók között sajnos van néhány troll, aminek nem örülök igazán.
Kérdező, csűrheted-csavarhatod, hogy "szerintem így" meg "szerintem úgy".
A jog világosan fogalmaz, innentől kezdve gondolhatod akárhogy, akkor sem úgy van ahogy te azt a fejedben elképzeled.
2022. jún. 29. 11:54
33/53 A kérdező kommentje:
És akkor ez mit jelent pontosan? Hogy nem lehet legálisan megoldani? Muszáj számlát adnia aki megölelt pénzért, különben illegális lenne?
Mivel az ölelés nem prostitúció, hanem más szolgáltás, gyakorlatilag igen, kell számlát kiállítanod.
Ahhoz pedig hogy számlaképes legyél, minimum egyéni vállalkozónak kell lenned.
2022. jún. 29. 12:00
Leírtuk ezerszer, mi a prostitúció. Ez, amiről te beszélsz, nem az. Ez ügyvédként a jogi véleményem. De ennek a kérdesedhez köze sincs amúgy sem. Simán trollkodsz, és közben röhögsz mindenkin. Amíg ki nem tiltanak, mert akkor már nem röhögsz majd. Jelenteni kell, és kész.
2022. jún. 29. 12:03
36/53 A kérdező kommentje:
Az ölelés prostitúciónak számít, és korábban már leírtam, hogy ez miért van így, olvasd el figyelmesen: "Mivel az ölelés a szeretet kategóriába sorolható, és valaki pénzt ad érte, prostitúciónak számít! ... pénzt fizetsz a szeretetért, prostitúciónak számít!" Nem győzöm ennél is többször leírni több embernek! Mostmár mielőtt valaki választ ad a kérdésre, olvassa vissza, miket írtam korábban! De ha valaki nem hivatásos prostituált, az, hogy ad számlát? Miért kell egyéni vállalkozónak lennie valakinek a prostitúcióhoz? Én már nem hiszek el senkinek semmit addig, amíg azt nem egy hivatalos forrásból kimásolt paragrafusokból olvasom! Bárki bármit írhat, és ez nem tudom mennyire megbízható információ.
Ezt Ön kinek írta? Az Ön előtt lévő válaszolónak vagy nekem? Én nem vagyok troll, remélhetőleg nem nekem írta! Ha Ön tényleg ügyvéd, akkor tudna jogi tanácsot adni ez ügyben? Hogyan lehetne legálisan megoldani ezt?
37/53 A kérdező kommentje:
Utánanéztem! Az interneten tényleg le van írva, hogy kell egyéni vállalkozóit kiváltani hozzá, és számlát is kell adni. Szóval, hogyha valaki nem váltotta ki az egyéni vállalkozóit, nem hivatásos prostituált, nem ad számlát az ölelés után, az úgy teljesen illegális? Sehogyan sem lehet legálisan megoldani? Bocsánat, hogyha trollnak tűnök, tényleg nem vagyok az, csak egy kicsit nehéz a felfogásom, én sem tudhatok mindent, azért kértem itt segítséget, azt gondoltam, hogy itt majd nem néznek totál hülyének, hanem kedvesen és megértően fognak válaszolni a kérdésemre. Nem kell egyből bunkónak lenni azzal, aki nem tud valamit.
"Ha Ön tényleg ügyvéd, akkor tudna jogi tanácsot adni ez ügyben?"
Nem, mert trolloknak és elmebetegeknek nem dolgozom, ÖN pedig mind a kettő.
"csak egy kicsit nehéz a felfogásom"
Nem kicsit.
"nem néznek totál hülyének"
Aki az, az ne csodálkozzon, ha annak is nézzük.
"Nem kell egyből bunkónak lenni azzal, aki nem tud valamit."
A trollkodás miatt vagyunk bunkók.
2022. jún. 29. 12:57
39/53 A kérdező kommentje:
Én nem trollkodom, Ön trollkodik velem!!! Feltettem egy kérdést, mert nem tudtam valamit!!! Tehát ha én nem tudok valamit, kicsit nehéz a felfogásom, akkor már egyből troll vagyok??? Nem, ismétlem, én nem vagyok troll!!!!! Viszont ha Ön tényleg igazi ügyvéd, akkor lenne pár kérdésem, és jó lenne ha segítene! Feltehetem ezeket a kérdéseket anélkül, hogy bunkón viselkedne velem, és letrollozna? Én nem vagyok troll, mert kulturáltan viselkedtem! Elnézést, hogy az előbb kicsit ideges voltam, de felháborító, hogy valaki segítséget kér, próbál kultúráltan viselkedni, nem tett semmit, és letrollozzák! Szóval tudna nekem segíteni néhány kérdésben vagy nem? Nagyon fel szeretném tenni ezeket a kérdéseket, csak félek a hate kommentektől! Csak kérem próbáljon meg higgadtan én nyugodtan válaszolni a kérdéseimre, én tényleg csak ennyit szeretnék! Mindenki nyugodjon meg, és próbáljon segíteni! Nem nagy kérés szerintem!
40/53 A kérdező kommentje:
Ezek lennének a kérdéseim elsősorban:
Hol lehet kiváltani az egyéni vállalkozóit, és, hogyan? Mi kell hozzá? Hogyan lehet ezután számlát kiállítani? Adnak valami számlapapírt? Bocsánat, nem értek hozzá.
További kérdések: