A szomszédom átdobott egy szatyornyi sz@rt az alábbi üzenettel, ez milyen törvényt sért? Feljelenthetem érte?
Bemásolom a szöveget, ahol szükséges, kipontozva: "Ha még egyszer átjön a kutyád az én területemre, és elkapom, akkor darabokban fogom visszadobálni! Évek óta pofázom, hogy csináld meg a kerítésedet, te lusta sz.r hitvány alak! Ezt vedd baráti figyelmeztetésnek, a saját kutyád sz.rához pedig jó étvágyat!"
Nos annyi igaz, hogy valóban az én kerítésem. De járnak be kóbor kutyák is. Nemcsak az én kutyámé az összes ürülék, ennélfogva igen inkorrektnek tartom, hogy ezt megmerte tenni!
59.: Én az vagyok, akihez átjárnak a kutya(k). Nincs ebben semmi zavar, csak ti értetlenkedtek. Azért írtam ki így a kérdést, hogy megtudjam, vajon csak engem csesz fel így ez a szituáció, vagy másokat is? Erre is szerettem volna választ kapni.
51.: Egyébként ezzel a mentalitással, hogy megcsinálod a melót más helyett, csak hogy kevesebb kellemetlenség érjen, ezzel mire szoktál jutni az életben? Nem élnek vele vissza az emberek? Szerintem én igen kompromisszumképes vagyok, de olyan esetekben, amikor valami 100%-ig az enyém, vagy más kötelessége lenne, abban nulla toleranciám van!
62.: "De miért kellett hazudoznod, félrevezetned minket?"
Mert ismerlek titeket! Tudom, hogy milyen az oldal, és hogy mire számíthatok tőletek! Az, amiről te írsz, az csak őszinte emberekkel működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!