Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A szomszédom átdobott egy...

A szomszédom átdobott egy szatyornyi sz@rt az alábbi üzenettel, ez milyen törvényt sért? Feljelenthetem érte?

Figyelt kérdés

Bemásolom a szöveget, ahol szükséges, kipontozva: "Ha még egyszer átjön a kutyád az én területemre, és elkapom, akkor darabokban fogom visszadobálni! Évek óta pofázom, hogy csináld meg a kerítésedet, te lusta sz.r hitvány alak! Ezt vedd baráti figyelmeztetésnek, a saját kutyád sz.rához pedig jó étvágyat!"

Nos annyi igaz, hogy valóban az én kerítésem. De járnak be kóbor kutyák is. Nemcsak az én kutyámé az összes ürülék, ennélfogva igen inkorrektnek tartom, hogy ezt megmerte tenni!

2022. jún. 8. 11:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
100%

13! Akkor jól sejtem, hogy inkább megdöglesztenéd a kutyát, hogy a szomszéd legyen minél jobban feljelentve? Korrekt ember vagy, kérdező... Még egyszer kérdezem, nem volna egyszerűbb megcsinálni a kerítést, és akkor a kutyád is megmarad, és konfliktus sincs?

Tökmindegy mennyire veszélyes a kutya, meg mennyire nem (engem egyszer harapott meg kutya, volt vagy 3 kiló az egész vakarcs, azt hittem darázs csípett meg :D ), senki nem köteles eltűrni, hogy más kutyája összeszarja a kertjét.

2022. jún. 8. 13:07
 32/63 árokpart ***** válasza:
0%
32-es Mi az, hogy megdögleszti? Úgy becsukják állatkínzásért mint a huzat.
2022. jún. 8. 13:13
 33/63 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Te kerítésed te kutyád. Te vagy a felelős a kialakult helyzetért. Örülj hogy még nem csapta agyon a kutyádat.
2022. jún. 8. 13:29
 34/63 A kérdező kommentje:

De azért mégiscsak elvárható a szomszédtól, hogy kedvesen, illedelmesen, vagy minimum normálisan szóljon, nem?

Még akkor is, ha az előző alkalommal még nekem állt feljebb és bunkó voltam vele. Felvilágosítottam, hogy nemcsak az én kutyám jár át, és be is szóltam neki.

2022. jún. 8. 13:30
 35/63 anonim ***** válasza:
100%

"De azért mégiscsak elvárható a szomszédtól, hogy kedvesen, illedelmesen, vagy minimum normálisan szóljon, nem?"

Gondolom először úgy is szólt.Csak te még huszadjára sem értetted meg így bekeményített.

2022. jún. 8. 13:37
 36/63 A kérdező kommentje:
Vagy szerintetek helyesen tette? Így kéne bánni minden hozzám hasonlóval?
2022. jún. 8. 13:37
 37/63 anonim ***** válasza:
100%
Hányszor szólt már a szomszéd...? gondolom évek óta sokszor.
2022. jún. 8. 13:39
 38/63 A kérdező kommentje:
38.: Csak egyszer.
2022. jún. 8. 13:43
 39/63 anonim ***** válasza:
100%

39: öööööö...... akkor miért írod a bevezetőben, hogy azt mondta:

".... Évek óta pofázom, hogy csináld meg a kerítésedet,"

Legalább konzekvensen hazudozz... :-D

2022. jún. 8. 13:53
 40/63 A kérdező kommentje:

40.: Oké. Igazad van, lebuktam. A szomszédom nevében írtam ki a kérdést.

Én vagyok az, akihez átjárnak a kutyák. Tett oda valami kis sz@rt, de elfújta a szél, vagy nem tudom mi lett vele. A lényeg, hogy már újra átjárható, és már kb. 2 hete cseszik megcsinálni.

Könyörögtem otthon, hogy beszéljenek a szomszéddal. Egyszer nagy nehezen megtették, de bunkón leugatta őket a szomszéd. Én nekem nincs ínyemre az ilyen emberekkel szóba elegyedni. Már nem egyszer megkaptam, hogy én fiatal vagyok, szal kussoljak (nem mondták ki konkrétan, de ez volt a lényege), meg nem az én dolgom, nem az én tulajdonom, semmi közöm hozzá. Nem konkrétan ebben az esetben, de már volt dolgom idősebb úriemberekkel. Annyi igaz, hogy nem az én tulajdonom, csakhogy én szívok vele. Az én nadrágomra csapja fel a sz@rt a fűnyíró, nekem kell összeszedegetnem, én lépek bele, és ha más egyéb problémát okoznak ezek a fajta emberek, akkor is nekem van vele melóm, én hallgathatom otthon a zsörtölődést (ahogyan itt is).

Csak kíváncsi voltam, hogy ilyen esetben kerülhetnék-e bajba. Meg mit kéne illedelmeskednem egy olyan emberrel, akinek fogalma sincs az illemről? Ez csak olyan emberrel szemben működne, aki érti.

2022. jún. 8. 14:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!