Létezik magyarországon eutanázia?
Figyelt kérdés
2022. máj. 18. 20:02
2/10 anonim válasza:
Hivatalosan biztos nem, mert büntetendő
3/10 A kérdező kommentje:
2. és azt lehet tudni hogy melyik országban legális?
2022. máj. 18. 20:07
4/10 anonim válasza:
"és azt lehet tudni hogy melyik országban legális?"
Az számodra lényegtelen, mert ott sem úgy megy hogy akárki akárhonnan betéved hozzájuk, azt csak úgy tű alá fektetik ha kéri...
5/10 anonim válasza:
Pszichiáterhez, pszichológushoz menj az öngyilkos gondolataiddal, mert lehet rajta segíteni, anélkül, hogy elvágnád magadat lehetséges boldog évtizedektől. Nem az a megoldás a boldogtalanságunkra, hogy elvágjuk az életünket egy ollóval, hanem hogy megkeressük a probléma okát és megoldást találunk rá egy segítővel.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem akkarok öngyilkos lenni puszta kíváncsiságbol most néztem meg egy ilyen filmet ahol a csávó a végén el ment egy ilyen helyre aztán kíváncsi voltam hogy van e ilyen
2022. máj. 18. 20:28
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Sajnos nem. Érdekes, hogy az állatainkat megszabadítjuk ilyen módon a szenvedéstől, de magunk számára nincs erre törvényes lehetőség...
9/10 anonim válasza:
Sajnos nincs...
és a passzívhoz annyit tennék hozzá, hogy (szerintem) csak azért hívjuk így, mert akkor jobban hangzik, ha benne van, hogy "eutanázia". Arról szól, hogy lemondhatsz a kezelésről (amit nem értek, mert egyébként is jogod van hozzá), de attól még ugyanúgy meg kell várnod a végét és addig szenvedni. Emberhez méltatlan ez az egész...
10/10 anonim válasza:
Egy áttétes rákot, ami gyógyíthatatlan nem várnám meg hogy végigszenvedjem. Apukám abban halt meg. Az utolsó pár hét hihetetlenül gyötrelmes volt. Itthon kellett szenvednie, és semmit nem tehettünk. Csak a legutolsó pár napban vitték kórházba. Nem kívánok senkinek ilyen iszonyatos halált. Inkább öngyilkos lennék az 100%,amíg tudatomnál vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!