Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarorszàgon miért nincs...

Magyarorszàgon miért nincs eutanàzia? Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Ha pl valaki nem akar élni mert full életképtelen az minek szenvedjen?? Vagy ha gyógyithatatlan betegségben szenved. Pl megölnének engem és odaadhatnàk a szerveimet màsnak szóval mindenki jól jàrna. Én pl nem birnàm magam kinyirni ahhoz is szerencsétlen vagyok.
2019. ápr. 11. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó kérdés. Én sem értem,hogy minek tartanak életben,amikor nem is akarok élni.
2019. ápr. 11. 14:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Pedig még örülnék is neki,ha valaki segítene nekem az öngyilkosságban. Nem haragudnék rá,még hálás is lennék neki.
2019. ápr. 11. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Könnyű eutanáziának álcázni gyilkosságokat is.

Ha gyógyíthatatlan betegséged van, biztos, hogy felhasználható a szerved?

Ki dönthet arról, hogy kit lehet megölni eutanáziával?

2019. ápr. 11. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:

#2 jól leírta: sokan kiutat keresnének így és bizniszt lehetne erre építeni, ami már nem "eutanázia", hanem depressziós menekülés a magyar valóságból.

Egyre több a depressziós és egyre nagyobb a kilátástalanság. Ha egy lenne egy gomb, amit, ha megnyomsz 1 évvel rövidebb lenne az életed, a fél társadalom ott dobolna rajta.

2019. ápr. 11. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!