Engedélyeznéd-e az aktív eutanáziát Magyarországon?
Figyelt kérdés
Jelenleg csak a passzív van életben. Én úgy gondolom, hogy bizonyos körülmények között az aktív eutanázia, mint lehetőség nagy segítség lenne egyes embereknek. Ezért törvénybe foglalnám a lehetőségét. Ti hogyan látjátok?2016. febr. 3. 13:26
1/13 anonim válasza:
Én teljes mértékben egyetértek vele.
2/13 anonim válasza:
Engedélyezném, ugyanúgy, mint Svájcban.
4/13 anonim válasza:
Én engedélyezném.
És lehet egyszer igénybe is venném.
Jobb,mint az öngyilkosság.Kíméletesebb.
(Egy mentális betegségben szenvedő munkaképtelen).
5/13 anonim válasza:
Nem tudom így eldönteni.
Etikailag nem, de egy súlyos beteg szemszögéből meg rábólintanék...
6/13 anonim válasza:
Én igen. Miért ne lehetne joga valakinek úgy dönteni, hogy nem akar már szenvedni? Szerintem hiba, hogy nincs engedélyezve
7/13 anonim válasza:
Máshol esetleg megfontolnám, de itt Magyarországon SEMMIKÉPP, mert csak visszaélések lennének belőle.
8/13 anonim válasza:
Nem egy egyszerű kérdés,de én is inkább az engedélyezése mellett lennék.Van az a szint,ami alatt már nincs élet,csak vegetáció,kínlódás.
9/13 anonim válasza:
Az erős fájdalomcsillapítók engedélyezettek Mo.-n, azok is egyfajta aktív eutanáziát valósítanak meg a rendszeres szedőnél.
10/13 anonim válasza:
# 7/9: Miféle visszaélésről lenne szó?
Én engedélyezném, teljes mértékben. Jobb mintha valaki felkötné, fejbe lőné vagy bármiféle más módon próbálna véget vetni az életének. Mert fiúk, lányok, van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!