Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Börtönbe kell menjek, hogy...

Börtönbe kell menjek, hogy tudom kijátszani?

Figyelt kérdés

Sajnos kábítószerfüggő vagyok és elkaptak már harmadjára. 15 évesen kezdtem el biozni, először haverokkal majd egyedül mert besajnáltam. Először az utcán igazoltattak, majd találtak nálam, akkor csak próbaidőt kaptam. Majd az egyik játszótéren szívtam el, ott elfeküdtem a fűtől majd bevittek a kórházban, másnap ugyan ott szívtam délután körül és amint meggyújtottam már jöttek is, akkor kaptam közmunkát, szerintem kifigyeltek előre. Most is az egyik padon találtak meg, mentőket hívták ki de nagyon sok bio volt nálam. Ügyvéd szerint ne számítsak már semmi jóra mert ez nem az első és most jelentős mennyiség volt nálam. 4 hét múlva kb tárgyalás és félek..Nem akarom ezt, hogy fogok így suliba járni, meg nem véletlen csináltam, nincs nekem senkim meg semmi boldogság.

17f

2022. máj. 5. 21:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
39%

30, és tudod mi a legrosszabb... Nem mehetsz oda és rúgdoshatod ki a normális emberek közül, mert jaj szegény, ne bántsd. És még téged vesznek elő. Rohadtul, de tényleg pic$@ módon elegem van ebből ebben a rohadt életben, hogy a normális társadalmi többségnek mindig szem előtt kell tartani a kretén állatok jogait/jókedvét/bajait.

Ne bántsd a drogost, elég nagy baj, hogy ide jutott, ne szólj az alkoholista családverő apuhoz, mert akkor megüt, ne küldd el a tarháló hajléktalant a francba mert szegényhajléktalan, ne rúgdosd le az üvöltöző lipótmezőről kiengedett skizofrént a villamosról mert szegény nem tehet róla,hogy ilyen, ne bántsd az öreg bácsit aki élhetetlen, büdös, és gyűlöl téged mert fiatal vagy, mert te is leszel öreg, mindegy mi van, te mint normális kussoljál, mert minden elmebetegnek/drogosnak/csövesnek stb. akik a társadalom söpredékei és nem képesek a normális életre egy közösségben, jogai vannak és elnyomottak. Hát rohadjazok meg, én 45 év kényszermunkára ítélnékek a másik ökörrel is aki itt válaszolt hosszan, mert ti amikor ilyen életet kezdtetek élni, akkor felmondtátok a normális társadalomhoz való tartozással járó jogosultságot. Örökre kivennélek benneteket belőle, választhattok, öngyilkosok lesztek, vagy örökre sitten rohadtok, dolgozva, hogy legalább legyen a világnak haszna belőletek. Söpredék.

2022. máj. 29. 08:51
 32/34 anonim ***** válasza:

#31 A leírtakat azért már ostobaságba hajló túlzásnak értékelem, bár vannak benne részigazságok is.

Én is úgy gondolom, hogy a drogosok egy része nem véletlenül lett olyan, amilyen, belesodródott... de ez alól a kreténség nem ment fel.

Szerintem súlyosbító körülménynek, ill. önálló bcs.-nek kell venni, hogy megítéljék, ha valaki közintézmény, beleértve a közösségi közlekedés terület közelében drogozik, vagy van drog hatása alatt, vagy részeg.

Talán a garázdaság erre is megfelelő, bár nem egészen egyértelmű.

339. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Márpedig a játszótéren történő drogozás eléggé közösségellenes magatartás szerintem. Na rájuk is előbb hívnám a zsarukat, mint a mentőket, az biztos.

Nem az állapotot kell büntetni, üldözni, az alkoholizmus esetében sem, hanem ha valóban konkrétan árt, de azt nagyon, és ez a többi esetben is helytálló.

2022. máj. 29. 09:49
 33/34 anonim ***** válasza:
85%
Ügyvéd csak ijesztget. Bemondja, hogy ülnöd kell, aztán amikor kiszabadít felfüggesztettel, akkor majd ő lesz az isten, meg többet tud számlázni. Szerintem ez a helyzet. Ettől függetlenül irány az elvonó, mert szerintem nem csak függő, de depressziós is vagy
2022. jún. 16. 00:00
 34/34 anonim ***** válasza:
Nyírobe meguszod binyo az szar ...szookj at simára
2022. aug. 6. 03:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!