Sajnos kábítószerfüggő vagyok és elkaptak már harmadjára. 15 évesen kezdtem el biozni, először haverokkal majd egyedül mert besajnáltam. Először az utcán igazoltattak, majd találtak nálam, akkor csak próbaidőt kaptam. Majd az egyik játszótéren szívtam el, ott elfeküdtem a fűtől majd bevittek a kórházban, másnap ugyan ott szívtam délután körül és amint meggyújtottam már jöttek is, akkor kaptam közmunkát, szerintem kifigyeltek előre. Most is az egyik padon találtak meg, mentőket hívták ki de nagyon sok bio volt nálam. Ügyvéd szerint ne számítsak már semmi jóra mert ez nem az első és most jelentős mennyiség volt nálam. 4 hét múlva kb tárgyalás és félek..Nem akarom ezt, hogy fogok így suliba járni, meg nem véletlen csináltam, nincs nekem senkim meg semmi boldogság.
Sehogy. Gondolkoztál volna előre. Suli? Sehogy. Ezzel el is b#sztad az életed nagy eséllyel.
2022. máj. 5. 21:25
2/34 A kérdező kommentje:
Ez volt a baj. Nem érdekelt hogy elájulok vagy hol leszek csak hogy szívjam. Csak van esély
2022. máj. 5. 21:27
3/34 anonim válasza:
Nincs esély. De ha beugrasz a kútba s nem élve halásznak ki, akkor nem kell ülnöd. De ha élve akkor igen. De hidd el jobb ülni pár évig mint a föld alá menni.
2022. máj. 5. 21:28
4/34 A kérdező kommentje:
Nem baj ha mégis sittre visznek előtte jól be biozok. Nincs már mit veszíteni akkor. Mit tudok tenni nincs más örömöm
2022. máj. 5. 21:30
5/34 anonim válasza:
#5 Én nem tenném. Kemény leszokás lesz az.
2022. máj. 5. 21:31
6/34 anonim válasza:
Mennyi az a jelentős mennyiség? Úgymond kereskedelmi? Nos nem vagy nagykorú, nem bántottál senkit, szóval dumáld meg az ügyvédeddel, hátha ki tud harcolni egy felfüggesztettet. Ha nem akkor vagy leülöd, vagy tipli az országból, míg el nem évül, de nem úgy nézem, hogy te ezt megtehetnéd.
2022. máj. 5. 21:35
7/34 anonim válasza:
Hádde ha ennyi eszed van legalább mér nem otthon csinálod more?
2022. máj. 5. 21:36
8/34 anonim válasza:
Nézd erre azt tudom mondani amit elkövettél azért vállald férfiasan a felelősséget.
Aztán gondold át érdemes ezt folytatni ami tényleg tönkre teszi az életedet vagy keresel valami normális életcélt.
2022. máj. 5. 21:38
9/34 anonim válasza:
En volt osztalytarsam kereskedett es felfuggesztettet kapott
2022. máj. 5. 21:40
10/34 árokpart válasza:
Börtön biztosan nem lesz, de arra számíts, hogy bentlakásos csoportterápia viszont igen. Hasonló szenvedélybetegekkel több helyen is foglalkoznak az országban. Pl. Nyírő Gyula Kórház Pszichiátriai és Addiktológiai osztályán, a Thalassa házban és Tündérkert otthonban. Az iskolaorvos és az igazságügyi orvosszakértő együttesen szerintem ezt fogja javasolni. Ettől ne félj, ezek a kezelések max . első körben kb. fél-1 évig tartanak. Hasonló mintha egy bentlakásos suliban élnél. Anyukádék ugyanúgy mehetnek hozzád, természetesen drogon kívül bármit bevihetnek neked ételt, üdítőt. Ugyanúgy tanulhatsz a kezelésed alatt is mint bármelyik suliban. Lesznek ott is az erre szakodosott speciális szakembereken kívűl ugyanolyan tanárok mint a rendes suliban, a szünetek is szintén hasonló mint bármelyik másik suliban. Tudom, hogy ez most nagyon rosszul hangzik amit írok, de be kell látnod, hogy ebben az állapotodban az otthoni életviteled sajnos jelenleg nem lehetséges és ebből ki kell gyógyulnod. A felnőttekre kell most hallgatnod, ők a legjobbat szeretnék neked. Most azért nem maradhatsz ugyanabban a környezetedben ahol élsz, mert valamiképpen az ottani hatás váltja ki nálad a kábítószerhez nyúlás kényszerét. Valami ott ahol élsz nem stimmel és ezt nem mered a felszínre hozni, félsz a problémákkal szembenézni és ezért kezdtél el a kábítószer felé kacsingatni sajnos. Ez nem megoldás ez ideig-óráig csak szőnyeg alá söpri azt a problémát amit most a szakemberek megpróbálnak feltárni és segíteni neked, hogy teljes életed lehessen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!