Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Börtönbe kell menjek, hogy...

Börtönbe kell menjek, hogy tudom kijátszani?

Figyelt kérdés

Sajnos kábítószerfüggő vagyok és elkaptak már harmadjára. 15 évesen kezdtem el biozni, először haverokkal majd egyedül mert besajnáltam. Először az utcán igazoltattak, majd találtak nálam, akkor csak próbaidőt kaptam. Majd az egyik játszótéren szívtam el, ott elfeküdtem a fűtől majd bevittek a kórházban, másnap ugyan ott szívtam délután körül és amint meggyújtottam már jöttek is, akkor kaptam közmunkát, szerintem kifigyeltek előre. Most is az egyik padon találtak meg, mentőket hívták ki de nagyon sok bio volt nálam. Ügyvéd szerint ne számítsak már semmi jóra mert ez nem az első és most jelentős mennyiség volt nálam. 4 hét múlva kb tárgyalás és félek..Nem akarom ezt, hogy fogok így suliba járni, meg nem véletlen csináltam, nincs nekem senkim meg semmi boldogság.

17f

2022. máj. 5. 21:22
1 2 3 4
 11/34 árokpart ***** válasza:
20%
9-es Az égadta egyvilágon semmit nem követett el. Ha másnak nem adott el belőle akkor az még nem elkövetés.
2022. máj. 5. 21:45
 12/34 anonim ***** válasza:
87%
Árokpart már megint nyomod itt a hülye szövegedet? Sokszor meg mondtam már lapozzál már fel egy btk-t mielőtt jogi kérdésekhez ida pofátlankodsz
2022. máj. 5. 21:46
 13/34 A kérdező kommentje:
köszi a normálisokat. remélem nem lesz nagy baj
2022. máj. 5. 21:48
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Árokpart, te is szívsz vagy alapból elmentek otthonról?
 15/34 árokpart ***** válasza:
11%
A fogyaztás önmagában nem bűncselekmény és a hatóságok sem így kezelik.
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Árokpart nem fogok veled vitatkozni de ez bizony kábítószer birtoklása.Az első alkalommal elterelésre szokták küldeni a delikvenseket

ha másodszorra bukik meg valaki akkor 2 évtől kezdődik a büntetési tétel.

2022. máj. 5. 21:52
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy 2 korábbi ítélete is van már amiből látszik hogy kamu a kérdés. Ez valószínűleg új pszichoaktiv anyaggal visszaélés ami 1-5ös bűncselekmény.

Ha nem, és abban kamuzott hogy nem bio akkor fogházbüntetés a teteje nemi (ha csak fogyaszt).

A történet sehogy se kerek te sokszor bebizonyítottad árokpart hogy semmit nem tudsz te a jogról csak egy fegyverbzi vagy.

2022. máj. 5. 21:53
 18/34 árokpart ***** válasza:
94%
17-es Így ebben a formában már igaz a birtoklás az valóban az.
2022. máj. 5. 21:53
 19/34 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező! Én az öröm-az-életben részéhez tudok hozzászólni.

ZENE.

REMÉNY.

SZERETET.

HIT.

JÓTETT, ÖNKÉNTESKEDÉS.

BECSÜLET.

Azokat az embereket keresd, akik által az életed megtelik ilyenekkel.

2022. máj. 5. 22:05
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én a jogi részéhez nem tudok hozzászólni, de neked még a börtön is jobb hely lenne annál, mint amiben most élsz. Ott figyelnek rád, és remélhetőleg segítenek neked olyan célokat találni, hogy kijőve onnan tudj valamiért élni és dolgozni. Ha meg kint maradsz jelen állapotodban, akkor addig kábítózol, amíg véglegesen le nem épülsz és meg nem halsz.
2022. máj. 5. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!