Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan lehetne kijátszani az...

Hogyan lehetne kijátszani az oltásitervet, hogy fiatalként előbb vakcinánazzanak?

Figyelt kérdés
Mihamarabb oltást akarok, az adózó fiatalokat kellene előnyben részesíteni.
2021. jan. 9. 18:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Veszel egy személyazonosságot és 76 évest csinálsz magadból.
2021. jan. 9. 18:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj el segédápolónak.
2021. jan. 9. 18:26
 3/10 anonim ***** válasza:
94%
Akarni akarhatsz oltást, de nem kapod meg előbb, mint mikor rád kerül a sor.
2021. jan. 9. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ingyen pelenkát nem akarsz?
2021. jan. 9. 19:08
 5/10 anonim ***** válasza:
22%

Ne az állami egészségüggyel adasd be magadnak, hanem magán úton. Például az oltóközpont.hu-n lehet előfoglalni. Igaz, nem ingyen kapod, csak az előfoglalási 5000 forint + majd a vakcina ára. Viszont itt foglalási sorrend van. Azt nem lehet tudni ők mikor kezdik az oltást, mert még semmilyen vakcina nem áll rendelkezésükre.

Én regisztráltam az államira és személy szerint nem bánom hogy egyáltalán nem veszélyeztetettként a sor végén állok, mert legalább mire sorra kerülök, már elég sokan be lesznek oltva, talán többet lehet tudni a vakcináról és meg tudom magam gondolni ha mégsem olyan jó buli.

2021. jan. 9. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Miért kérnek el 5ezret az előfoglalásért?Mi kerül ezen 5ezerbe?
2021. jan. 9. 20:06
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
#6 Az kerül benne annyiba hogy jó üzletet csinálnak belőle, hogy vannak akik ennyire siettetik az oltást. Lényegében azért fizetsz, hogy ne kelljen amiatt várni, mert nem vagy veszélyeztetett. Náluk minnél előbb regisztrálsz, annál előbb kerülsz sorra és amint hozzá jutnak a vakcinához, megy az oltás a foglalás sorrendjében.
2021. jan. 9. 20:16
 8/10 anonim ***** válasza:
30%
Remélem, az ilyeneket tényleg beoltják hamarosan, mert nagyon sokan vannak, akik nem kérnek ebből a katyvaszból, köztük én is!
2021. jan. 9. 22:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

5:

Magánintézmény nem kaphat a védőoltásból, az oltokozpont.hu ellen pedig hatósági eljárás indult csalás miatt, mert kamu ígérettel húznak le fejenként 5 ezret, de azért csak reklámozd.

2021. jan. 10. 09:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
#9 Nem reklámozom, csak megemlítettem. Eddig erről nem tudom. Bocsánatot kérek, ha tudtam volna nem említem meg.
2021. jan. 10. 10:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!