Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Börtönbe kell menjek, hogy...

Börtönbe kell menjek, hogy tudom kijátszani?

Figyelt kérdés

Sajnos kábítószerfüggő vagyok és elkaptak már harmadjára. 15 évesen kezdtem el biozni, először haverokkal majd egyedül mert besajnáltam. Először az utcán igazoltattak, majd találtak nálam, akkor csak próbaidőt kaptam. Majd az egyik játszótéren szívtam el, ott elfeküdtem a fűtől majd bevittek a kórházban, másnap ugyan ott szívtam délután körül és amint meggyújtottam már jöttek is, akkor kaptam közmunkát, szerintem kifigyeltek előre. Most is az egyik padon találtak meg, mentőket hívták ki de nagyon sok bio volt nálam. Ügyvéd szerint ne számítsak már semmi jóra mert ez nem az első és most jelentős mennyiség volt nálam. 4 hét múlva kb tárgyalás és félek..Nem akarom ezt, hogy fogok így suliba járni, meg nem véletlen csináltam, nincs nekem senkim meg semmi boldogság.

17f

2022. máj. 5. 21:22
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Ezt sajna le kell ülndöd, haver, legalábbis ha az előző próbaidő még nem telt le, azt mindenképpen, és a visszaesőket sem szokták dicséretben részesíteni.

Te egyébként direkt keresed a bajt?

2022. máj. 5. 22:46
 22/34 A kérdező kommentje:
Na most ébredtem fel, elhatároztam hogy ez volt az utolsó cigim. Megpróbálok addig leállni, hátha jó néven veszik vagy valami ilyesmi, szar lesz de muszáj. köszi a válaszokat
2022. máj. 5. 22:55
 23/34 A kérdező kommentje:
Jó ez a bio, de sajnos több szart adott mint jót. Sokat gondolkodtam ma este és tényleg nincs más lehetőség. Elveszettnek érzem magam így belegondolva mi lesz nélküle de talán szebb lesz a jövőm
2022. máj. 5. 22:58
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Örülök a döntésednek! Sok kitartást kívánok, hogy ne kezdd újra!
2022. máj. 5. 22:59
 25/34 A kérdező kommentje:
köszönöm
2022. máj. 5. 23:03
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez bizony bűnismétlés és esélyes a börtön.
2022. máj. 6. 01:43
 27/34 Szunyi2 válasza:
91%
Ha büntetett előéletű vagy (a közmunka nem számít, csak felfüggesztett/letöltendő) akkor lehet hogy megszívtad... De ne csüggedj még semmi sincs veszve, hidd el tudom. Engem is vittek be egyszer összeesve a detoxba emiatt (plusz más kábítószernek minősülő anyagok is voltak bennem) és akkor találtak a szobámban 2 fajta új pszichoaktív anyagot (kristály és szintikanna) abból volt 60ropi büntim, kész letudva. Tavaly nyáron pedig a ferihegyi reptéren fogtak meg 4000 adag előállítása alkalmas szintén szintetikus cannabinoiddal...Most volt tárgyalás 250 óra közmunka... Szóval nálad az lesz a mérvadó a büntetési tételben, hogy a nálad talált anyag -azt írtad kész bio volt- milyen hatóanyagot tartalmazott... Kábítószernek minősített cannabinoidból készült vagy csak úpa? Ha készen vásároltad akkor is tudnod kell pontosan miből készült mivel a vegyész szakértők tuti már elemezték ha tárgyalás lesz hamarosan, szóval a vádiratban benne van.Elküldheted privát üzenetben ha gondolod a pontos anyag nevet (Pl: 4f-mdnb-2201, adb-butinaca ilyesmit keress a vádiratban) és a pontos mennyiséget amivel buktál. Legjobb tudásom szerint megpróbálok neked válaszolni, mert tudom mit érzel...
2022. máj. 25. 03:28
 28/34 Szunyi2 válasza:
91%
Az előző vagyok még mindig. A próbaidővel mi van, le járt már vagy az alatt volt a tré?
2022. máj. 25. 03:31
 29/34 anonim ***** válasza:
Ezt úgy lehetett volna kijátszani, hogy nem vagy segghülye és letisztázod magaddal először is a saját jogaidat és elsőre se kaptál volna próbaidőt, ha tudod mikor, hol és mit kell mondani. Mert ilyen esetekben amennyiben csekély mennyiségre követted el a visszaélést abban az esetben jobb lett volna beismerő vallomást tenned, saját használatra amennyiben nem tudnak pl kereskedelemmel vagy akármivel megvádolni mert amit rád tudnak bizonyítani azt úgy is rád fogják, minden mást amit nem azt meg fel se kell hozni. 2. meg publikus helyen mindig az alsó határ, annak is inkább a fele legyen nálad, hogy még végképp se tudjanak malőrködni. Erre is figyelni kellett volna. 3. Mi a f@sznak szívod a játszótéren ? Nem evidens az, hogy előbb utóbb ez valakinek szemet fog szúrni ? A meggondolatlanság ára és sajnos magadnak köszönheted ezt mert lehetett ezt volna bölcsebben is csinálni ha már csinálod. Nem is kérdezem, hogy miért szívod azt a szart mert úgy is van mindenkinek kisf@szom oka rá.
2022. máj. 28. 17:19
 30/34 anonim ***** válasza:
62%
Na a mi környékünkön is egyre több drogos van a játszótéren, villamosmegállókban stb. rohadt kretének, totál nem értem őket. Ha már drogozni akarnak, vonuljanak el a fenébe, ne kelljen ezt látni a gyerekeknek. Remélem, hosszú időre bent tartanak, hogy legalább eggyel kevesebb kretén legyen a pályán.
2022. máj. 29. 07:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!