Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy cégnek a bíróságon kívül...

Egy cégnek a bíróságon kívül van bármi más lehetősége egy felmondási idő nélkül lelépett emberén elverni a port?

Figyelt kérdés

A csávó megkapta a bért, majd felmondott. nem volt próbaidős, és lett volna 30 napos felmondási ideje. amit nem töltött le, megmondta ő egy napra be nem jön.

Levonni nem tudnak tőle mert épp a fizetés megkapása után lépett le. Nincs miből levonni.

Bért nem tudnak visszatartani.

Van a cégnek bármi egyéb opciója mint a bíróság? csak mert azt mondták az ügy nem ér annyit hogy bíróságra vigyék, és mivel levonni sem tudnak, így akkor ez az ügy véget is ért? A cég semmit se tehet?

2022. máj. 4. 08:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
39%

"de a munkaügyi központ elég gyakran utánajár a segélyre jelentkező elbocsátási körülményeinek.

Újra csak ugyanaz a kérdés: és mit keresne a csávó a munkaügyiben? Ha én A állásból B állásba megyek mi dolgom nekem a munkaügyivel?

Ezt elárulja nekem valaki?

2022. máj. 4. 08:55
 12/25 anonim ***** válasza:
18%

"szerződésszegéses távozás esetén"

ezt egy munkaügyi bíróság jelentheti ki és senki más.

Szép is lenne, ha Szarf---ú és Tsa főnök szava szentírás lenne.Mégis mitől lenne jogellenes mert Ő azt mondja? És ki Ő?

És ha én mást mondok?

Akkor jogellenes, ha a bíróság ezt határozatba foglalta. ÉS PONT.

2022. máj. 4. 08:56
 13/25 anonim ***** válasza:
77%

Ja persze, mert ez nyilván így működik. Pofánvágom a főnököt, meg ráborítom az irodaasztalt, és abban a minutumban távozok. A munkaügyiben meg azt mondom, hogy hagyományos módon elküldtek, ők erre bólintanak, nuku utánajárás, és már folyósítják is a segélyt.

Balu, neked már nagyon agyadra ment az alapítványi iskola!

2022. máj. 4. 09:00
 14/25 anonim ***** válasza:
48%

". A munkaügyiben meg azt mondom"

Újra megkérdezem ugyanazt,

MIT KERESEK ÉN A MUNKAÜGYIBEN ? (amely 15 éve nem is létezik, mert KH van... de ez mellékes)

Valaki elárulja nekem? MIT KERESEK ÉN OTT?

A helyen felmondok ma, B helyen kezdek holnap.

És azért mondok fel A helyen ma, hogy B helyen kezdhessek holnap.

MIT KERESEK ÉN A MUNKAÜGYIBEN??

Valaki elárulja?

2022. máj. 4. 09:03
 15/25 anonim ***** válasza:
66%

" A munkaügyiben meg azt mondom, hogy hagyományos módon elküldtek,"

A munkaügyiben azt mondok AMIT AKAROK és a cég is azt mond AMIT AKAR. Bármit, akármit.

Bizonyítani meg azt lehet, amit a bíróság is bizonyítottnak lát.

Ennyi.

Ez szerintem eléggé evidens.

Cég:a józsi melós rám borította az asztalt és elment!!

Melós::ÉNNN??? Hát ti mondtátok hogy elmehetek, és puszival váltunk el..

Na kinek hiszünk? Hm? KInek és mi alapján?

Valaki elárulja? KINEK HISZ A NEM LÉTEZŐ MUNKAÜGYI?

Várom a választ.

2022. máj. 4. 09:06
 16/25 anonim ***** válasza:
76%

Ha másik helyre megy, akkor lehet, hogy koppanni fog az új helyen, ugyanis mindenképp lesz nyoma annak, hogy szerződést szegett. A szerződésben ugyanis elég világosan fogalmaznak ahhoz, hogy ne kelljen bírósági végzés róla.

És ha nem most rögtön kér munkanélküli ellátást, akkor is előkerülhet a csontváz a szekrényből, ha esetleg később kér.

2022. máj. 4. 09:06
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, te troll, hiába visongsz itt :D De ha ennyire ez kell neked, lesz munkaügyi bíróság, ne aggódjál :D
2022. máj. 4. 09:08
 18/25 anonim ***** válasza:
66%

"hogy koppanni fog az új helyen, ugyanis mindenképp lesz nyoma annak, hogy szerződést szegett.

Igen? na. Hol és mi? Mesélj. Várom!

de nem a fellegekben dumálva hanem konkrétan. Hol és milyen nyoma van? Várom a választ.

2022. máj. 4. 09:09
 19/25 anonim ***** válasza:
68%
majd meglátod, trollocska.
2022. máj. 4. 09:12
 20/25 anonim ***** válasza:
63%

És ugye meg se kérdem mi van akkor ha az új hely magasról leszarja hogyan és miért jött el a régi helyről, őt az érdekli hogy ITT van mert kell neki a munkaerő....

ezt már fel se vetem...

2022. máj. 4. 09:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!