Ha van egy fogyatekos testverem, a szulok halala utan kotelezhetnek arra,hogy en legyek a gyamja?
Nem szeretnem vallalni, es nem kerek negativ kommenteket,hogy de egy gonosz ember vagyok.
Mi lesz a testverrel,ha meghalnak a szulok?
Imádom ezt a "megnyomorítom az összes gyerekem életét" hozzáállást néhány szülő részéről.
Kérdező, senki nem kötelezhet semmire. Én se leszek hajlandó gondoskodni a testvéremről, ezt már megmondtam a családnak is. (Apám meg is fenyegetett, hogy ki fog zárni az örökségből.)
#25, ne aggódj, velem meg is tették ezt, hogy kizártak az örökségből. Pedig sose tettem nekik szemrehányást azért, mert a sérült testvéremmel együtt voltam kénytelen felnőni. Nem védtek meg a csúfolódástól, nem vették észre, hogy nincsenek barátaim, nincsenek fiúk, nincs jövőképem...Nem baj. Szopjak én is, mert "nekik a gép ezt dobta"
Sok-sok évvel később pszichiáter kapart ki abból a sz*rból, amit ők tettek a nyakamba.
Azóta meghaltak. A temetésükre elmentem, a sírjukat nem látogatom. Le lehet pontozni.
Itt azért körvonalazódik a teljes kép, amit a kérdező szeretne elhallgatni, miközben vállveregetést szeretne begyűjteni a gyakori népétől a szívtelenségéért…
Nem találjátok furcsának, hogy a szülők kizárták a kérdezőt az örökségből, és mindent a sérült gyermek nevére irattak? Én csak akkor csinálnék ilyet, ha nem látnám biztosítva, hogy az egészséges gyerek gondoskodni fog a beteg gyermekről. Netalán a kérdezőnél is ez a helyzet? Látták a szülők, hogy a kérdező alkalmatlan, és a sérült gyermeket féltve ráirattak mindent, hogy legyen miből otthonba küldeni, ha ők már nem lesznek?
Hálát adok a Magasságosnak, hogy az én gyerekeim nem ilyenek. 18-as voltam.
A gyerekkoromba inkabb nem mennek bele,de azota is jarok szakemberhez. Ennyit errol.
A lakas amiben elnek es orokoltem volna belole,mar teljesen az ove,lemondtam rola,ugyved elott irattunk ala papirt,tehat azt nem lehet mondani,hogy semmije se marad, plusz van neki felreteve tobb millio forint.
27-es: en lennek az utolso,aki elitel vagy lepontoz, eltudom kepzelni min mentel keresztul(amiket leirtal mind-mind megvoltak nalam is)
28
En megmondtam,hogy nem fogok rola gondoskodni. Nagyszuleim segitettek a lakasvasarlasban, igy megegyeztunk abban,hogy akkor a szuleim utan jaro lakasrol en lemondok teljesen,hiszen igy mar nekem is lesz sajatom. Nem kizartak belole,megbeszeltuk. Ennyi a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!