Ha van egy fogyatekos testverem, a szulok halala utan kotelezhetnek arra,hogy en legyek a gyamja?
Nem szeretnem vallalni, es nem kerek negativ kommenteket,hogy de egy gonosz ember vagyok.
Mi lesz a testverrel,ha meghalnak a szulok?
Igen. Kötelezhetnek. Az örökrésze neki is jár a szülői vagyonból. A gyámhatóságnak gondja lesz rá, hogy ne tudja kisemmizni senki.
Ha sikerül otthonba raknod, akkor a gondozásáért fizetned kell.
Pont nem erdekel a vagyon, amit orokoltem volna azt mar a nevere irattuk, igy nekem nem jar semmi.
Van sajat eletem, munkam, hitelem,amit fizetnem kell,egyszeruen ha akarnam se tudnam vallalni, es oszinten nem is akarom.
Komolyan letezik,hogy akaratom ellenere gyamnak tesznek meg?
En mar mondtam,hogy nezzenek neki otthont,de eddig meg semmi. Pedig tobb eve mondom..
Aztan ha hirtelen egyedul maradna,mit csinalnek vele? Tobb szaz km-re lakom tole alapbol,nem tudok leugrani csak ugy hetekre es gondoskodni rola,orulok,hogy lett egy jo munkahelyem,meg a vegen fel kellene mondanom emiatt. Remelem ilyenkor is intezkedik valamit a gyamhatosag.
Kérdező, minden rosszindulat nélkül: keress fel egy pszichológust! Nem normális, amit csinálsz. Ideje feldolgozni egy szakember segítségével, hogy nem vagy gonosz és jogod van bűntudat nélkül élni a saját életed. Nem fognak arra kötelezni, hogy gondnoka legyél a testvérednek.
Viszont javaslom, hogy kezdj el valami otthont keresni neki és felrakatni várólistára, mert a szüleitek jobb esetben homokba dugják a fejüket, rossz esetben manipulálni akarnak, hogy kénytelen legyél magadhoz venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!