Követelhetnek-e rajtam postaköltséget ha nem veszek át valamit a futártól, mert látom a dobozon, hogy nem azt küldték amit rendeltem?
Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 11:18
1/5 A kérdező kommentje:
Fűkaszáról van szó. Egész más tipust küldtek mint én rendeltem. Kapásból mondtam a futárnak, hogy nem veszem át. Nem problémázott, valamit pötyögött a gépébe, aláírásomat is ő oldotta meg szerintem.
2022. márc. 18. 11:19
3/5 anonim válasza:
Webshopoknál van egy rublika amit kénytelen vagy kipipálni, na az alatt vannak a szabályok meg hogy köteles vagy átvenni, ha nagyon genyók akkor akár ki is fizettethetik veled az oda-vissza utat.
De általában nem baszogatnak vele, már amennyiben első alkalom, ha 2-3x bejátszod, lehet beszopatnak.
4/5 anonim válasza:
Nem, mivel ez hibás teljesítés. Ha azt küldenéd vissza amit tényleg rendeltél, akkor a fuvarköltséget kérhetnék tőled.
5/5 anonim válasza:
Igen, hibás teljesítés miatt az oda-vissza szállítás az eladót terheli.
Viszont ha nem csináltál fényképet róla, amivel bizonyítani tudod az igazadat, akkor megszpathatnak.
De azért a webáruházak többsége tisztességes, és elismerik, ha hibáztak. Nekem úgy is visszautalták az visszaszállítás árát, hogy már egyszer átvettem, és csak kibontás után derült ki, hogy a szerkezet nem azt tudja, mint amit az oldalon írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!