Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Svájci munka szerződésem van...

Svájci munka szerződésem van egy folyami hajós céggel. Ha nem adatom be az COVID elleni oltást, felbonthatjak a szerződésem?

Figyelt kérdés

Éves (Permanens) pincéri szerződésem van, melyet 2017-ben irtam alá. A covid miatt kurzarbeiton is voltam, iden viszont azt mondtak, aki nem rendelkezik érvényes zöldkartyával, vagy vaccin certificate-val, annak felbontjak a szerződését.

Megtehető? Ha igen, jogosult leszek munkanélküli segélyre, vagy végkielégítést fog fizetni a cég? Mire szamithatok?

A betegsegen atestem, igy jelenleg április 19-ig érvényes dokumentumaim vannak...

2022. febr. 2. 01:30
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
85%
30 jah. Amiben oltással is pont ugyan akkora kockázatot vállal
2022. febr. 3. 11:50
 32/33 A kérdező kommentje:

Oltás nélkül legalább ha fertőzés áldozata vagyok, karanténba helyeznek es nem fertozhetem a többieket.

Oltassal ugyan úgy ferozhetek tovább, mert semmi következménye nincs annak, ha egy oltott ismét covidos. Hagyjuk a hülyeséget...

2022. febr. 4. 00:19
 33/33 anonim ***** válasza:
67%
Svájcban az oltottak is karanténkötelesek.
2022. febr. 4. 06:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!