Svájci munka szerződésem van egy folyami hajós céggel. Ha nem adatom be az COVID elleni oltást, felbonthatjak a szerződésem?
Éves (Permanens) pincéri szerződésem van, melyet 2017-ben irtam alá. A covid miatt kurzarbeiton is voltam, iden viszont azt mondtak, aki nem rendelkezik érvényes zöldkartyával, vagy vaccin certificate-val, annak felbontjak a szerződését.
Megtehető? Ha igen, jogosult leszek munkanélküli segélyre, vagy végkielégítést fog fizetni a cég? Mire szamithatok?
A betegsegen atestem, igy jelenleg április 19-ig érvényes dokumentumaim vannak...
Ennyi idióta gyűlt össze a kérdésem alatt? Hihetetlen.
Nem kértem kioktatást az oltásról, van saját véleményem róla.
Át estem a betegségen a tavalyi évben. Oltott személy által 8 másik oltott személy fertőződött és én, oltatlanul. Az én tüneteim sem voltak súlyosabbak, mint az oltottaknak, pedig nem mondható hogy egy egészséges életmódot folytató személy vagyok. Akkor meg minek?
Köszönöm a válaszokat azoknak akik témával kapcsolatban írtak.
,,Az elterjedt tévhitek ellenére egyetlen cégnek sem kötelessége bárkit is alkalmaznia..."
Rendben akkor én meg feladom álláshirdetésbe hogy cigányokat nem veszek fel. Kíváncsi vagyok hogy a sok vakcinafanatikus telexes majmóca hogy visítozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!