Üdv mindenkinek! Hagyatéki tárgyaláson fellebezhetek a testvérem ellen,ha úgy gondolom,hogy nem méltó az anyukám örökségére?
Több éve 24 órás ápolásra szoruló anyukámat nem látogatta és nem volt hajlandó semmiben segíteni, anyukám sokszor kért segítséget a testvéremtől, de mindig az volt a válasz,hogy messze van és leszarja, mert neki van családja(200km)
Már többször én hoztam ki anyut az elfekből és mindig én vigyáztam rá. Ha a testéremen múlt volna, akkor anyu már 6-7 éve elhunyt volna.
Másik kérdésem az lenne, hogy a kötelező szülőtartás miatt lehet-e utólagosan beadni valami kérvényt a bíróságra,hogy fizessen a testvérem?
8/10 10/10
Anyukám testvérét helyezték oda utoljára, de a testvérem rendelkezik a sírhely felett, mert ő volt az utolsó befizető. Négy családtag dobta össze a pénzt, de nincs mit tenni.
Minden lehetséges illetékest felkerestem, de nem tehetek semmit. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!