Szó nélkül terhelték a számlám. Fellebezhetek?
Tehát inkasszó van a számládon? Mert erre csak a végrehajtó jogosult. Birósági végzes alapján megkereste a bankodat,ami elvégezte a számládon az inkaszó belállitását.
Biztosan nem büncselekmény áldozata vagy.
Ha nem kaptál levelet sehonnan, keresd fel a bakodat, ott kerdezd meg a végrehajtó elérhetőségét, aztán egyeztesd a továbbiakat a végrehajtóval!
Előbb értesítenek egy nappal hogy terhelik a számlámat nemde? de itt a terhelés után volt a bankon belül a leveles értesítés. amibe szó sincs arról mégis milyen inkaszó vagy miért. Nincsen tartozásom sehol semmilyen.
Hétfőn benézek a baknba ha tudok megkérdezni hogy mégis milyen terhelés ez mivel semmilyen tartozásom nincsen.
Legalább a számla kivonatba beleírhatnák hogy mégis micsoda. De az sok ember által mondottak alapján ez jogtalan terhelés volt.elvégre mindennemű hivatalos papír és értesítés nélkül csinálta. gondolom észrevette a nő hogy igen sokszor kapok utalásokat és ezért ráterhelt csak úgy.
Csak úgy nem lehet terhelgetni, értsd már meg! A bank csakis Birósági határozat alapján csinálja, ő nem fogja vizsgálni van e tartozásod, és neki nem feladata téged értesiteni résztelesen arról hogy miért tett a számládra inkasszót.
Ez a végrehajtó feladata. Valószinűleg küldött neked levelet, amit vagy rossz cimre küldött, vagy jó cimre küldött csak te nem vetted át.
Ha valóban nincs tartozásod akkor mindenkepp beszélj a vhóval, mert ez esetben vissza fogod kapni a pénzedet.
2 hét eltelt. A postásunk általában bejön hozzánk ha van hivatalos irat. Ma családipótlék közben rákérdeztem. Semmilyen levél a nevemben nem jött a városba. Ő azt tudná És a rendszert is megnézte nekem.
Nem küldtek nekem levelet róla. A Banki értesítésben meg semmilyen elérhetőség nincs. Nem tudom elérni a végrehajtót sem a nőt hogy mégis mi ez. Két hét alatt semmi hivatalos papírt nem küldtek a végrehajtásról vagy a behajtásról.
Ird be a googliba a vhó nevét, biztos kidobja az elérhetőséget. Olyan nincs hogy elérhetetlen!
Attól hogy nem kaptál szerinted levelet, még létezik egy jogerős okirat ami alapján él az inkasszó.
Mindenképp keresned kell a vhót, tisztázni a kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!