1 év börtönt kaptam 2 évre felfüggesztve szerintetek elfogadjam? Ma van az utolsó nap hogy fellebezhetek.
Komolyan gondolod, hagy ha két ügyvéd különböző kimenetel lehetőségét látja, akkor itt, minden számba vehető körülményből semmit sem ismerve, meg tudja bárki válaszolni, hogy mit tegyél; mivel jársz jobban, rosszabbul?
Hogyan lehet ezt tudni? Még a különböző bíróságok sem egységesen ítélnek meg eseteket; nem csak a büntetés mértékét tekintve. Hány olyan eset van, amikor a másodfokú bíróság a cselekményt másként minősíti, mint az elsőfokú? Persze, ha helyben hagyja is, attól még hányszor módosítja a büntetés mértékét? Vagy, például, néhány éve olvastam az Autóklub jogászától, hogy parkolási pótdíjnál, peres esetekben, Budapesten előre tudta az ítéletet, mert attól függött, hogy a Budai-, vagy a Pesti Központi Kerületi Bíróság tárgyalta. Az egyik következetesen a bírságolt javára döntött, azzal indokkal, hogy elégtelen a közterület-felügyelet bizonyítéka; a másik a bírságolt ellenében döntött, mert ott volt a közterület-felügyelet elvárásoknak eleget tevő bizonyítéka.
"Utánna mi lesz ha nem kezd tiszta az erkölcsi 2 évig? Nem kellek majd egy munkáltatónak sem!"
Hát nem tudom, milyen munkakörökbe jelentkezel, de tőlem soha senki nem kért erkölcsi bizonyítványt. Azt sem tudom, hogy néz ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!