Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Testi sértés miatt kaptam 8...

Testi sértés miatt kaptam 8 hónap börtönt,2 évre felfüggesztve. Ezzel nem kaphatok erkölcsit ugye?

Figyelt kérdés
Kispályás foci meccsen voltunk, ahol az ellenfél folyamatosan provokált és rugdosott minket. Végig fenyegetőzött, hogy megver. Aztán a meccs hevében, amikor agyon rúgta a csapattársamat, leütöttem. Egyet ütöttem, ő elment a rendőrségre, kihalgattak 10 tanut és a távollétemben kaptam meg az ítéletet. Már csak a levél jött a bíróságtól, hogy mit kaptam.
2012. nov. 30. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Nagyon helyesen!
2012. nov. 30. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Hogyne kaphatnál.

Csak tisztát nem kaphatsz.

2012. nov. 30. 10:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt, hogy a jelenléted nelkul lefolyt volna egy tárgyalás meg meg ítélet is született volna.
2012. nov. 30. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
előfordulhat, hogy a bíró az ítéletben mentesített a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól ez kiderül az ítéletből ... ha nem, akkor foltos az erkölcsid
2012. nov. 30. 10:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgynevezett "tiszta" erkölcsi bizonyítványt nem kaphat a próbaidő letelte előtt; addig csak olyat, ami tartalmazza a kiszabott büntetést.
2012. nov. 30. 10:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Pinko, mondom, hogy mondom: ... a bíró az ítéletben mentesítheti a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól ... magyarul, tiszta az erkölcsi, ha mentesítette
2012. nov. 30. 11:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Nemááá értem, mert értem... Mikor a választ elkezdtem írni, még nem láttam ezt a választ. De tanultam belőle és jelölök is hozzá egy zöld kezet. - És elnézést kérek a kérdezőtől is.
2012. nov. 30. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!