Bizonyítékhiányban kaphattam keveset?
Adott egy büntetett előéletű ember, aki rablás t és lopást követett el, ami halmazatban 2-10 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Végig tagadás és az elsőfok mégis 2 év 3 hónapra ítélte.
Az ügyész kevesellte é súlyosításért fellebbezett.
Valószínűleg azért adott ilyen csekély büntetést elsőfokon a bíró, mert egyszerűen nincs konkrét bizonyíték és inkább elítéli mint felmenti?
Rólam van szó.
Nagyon rá vagy állva a GYIKre Levi, azaz Gyula.
Azért az csak tudod, hogy pontosan milyen bizonyíték van ellened, ha már született ítélet, nem?
Inkább arról beszélj Levike, milyen volt vallási közösség terméből lopni! Mire költötted a pénz? [link]
Remélem mész újra a sittre, és ezúttal nem egyszemélyes zárkába, ahol szegény Levike nagyon rosszul érezte magát.
Muszlimok, Iszlámo vallásúaktól, akik Allahot imádják. Tudod az a fura vallás.
Én viszont nem szektás vallású vagyok, hanem református. Elmondtam a börtönlelkésznek, hogy kiktl loptam. Azt mondta, hogy csoda, hogy megengedik Magyarországon, hogy ez a vallás menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!