Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól érzem hogy sok szavazó...

Jól érzem hogy sok szavazó lenézi utálja a szegény nehéz helyzetben levő vagy keveset kereső embert? Szomorú.

Figyelt kérdés

Ingyenélő, élősködő, segélyezett es számtalan gúnyos es ÉRZÉKETLEN szavak. Főleg jobboldalrol Fideszesektol olvasok hasonlót.

Ez nagyon szomorú hogy ennyi érzéketlen ember van akinek az ember csak addig ember amíg dolgozik....

??????

2021. okt. 15. 17:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
27%
Budapesten nettó 300 ezer alatt nem lehet keresni
2021. okt. 15. 17:30
 2/23 anonim ***** válasza:
52%
Én csak azt nem szeretem, ha annak a legnagyobb a pofája, aki semmit nem dolgozik, semmit nem tesz hozzá a társadalomhoz, semmivel nem próbálja meg jobbá a tenni a mikro/makro-környezetét. Vannak ezek a cigin és pián, putri körülmények között élők, akik azt várják, hogy valaki a valaguk alá rakja a jobb életet. Na az ilyeneknek egy forint támogatást nem adnék. Nemhogy még magasabb adókulcsot fizetni, hogy ingyenélő csőcseléknek jobb legyen.
2021. okt. 15. 17:44
 3/23 anonim ***** válasza:
89%
Én vagyok Superman, nekem a bruttóm sem éri el a 300-at :D (Irodai munka, napi 8 óra, szolgáltatói szektor.)
2021. okt. 15. 17:44
 4/23 A kérdező kommentje:
Nem tudim feldogni hogyan kepesek emberek lemondani nehez sorsu emberekrol es magukra hagyni oket sot... Meg sertegetni belejuk rugni hogy eloskodok stb.... Hova tunt a szolidalitas?
2021. okt. 15. 17:46
 5/23 A kérdező kommentje:
4es. Nyugi sokan vagyunk igy csak itt az internet nepe mintha '' gazdag'' lenne.
2021. okt. 15. 17:47
 6/23 anonim ***** válasza:
37%
Én azokat nézem le, akik ahelyett, hogy tennének ellene, itt sírnak gyakorin egész nap az éppen aktuális kormányt okolva.
2021. okt. 15. 17:49
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a legtöbb ember nem néz le azért valakit mert szegényebb.
2021. okt. 15. 17:52
 8/23 anonim ***** válasza:
61%
A fideszesek.
 9/23 A kérdező kommentje:

6os.

Torodjenek bele az emberek hogy a fidesz pl tobb penzt adott egy kurvva jol keresonek mint egy atlag magyarnak? Ez igazsagtalan jogos ha felhavorodunk.

De miert is kell barkit is lenezni? Szamodra az ember addig ember amig dolgozik? Ha nincs munkaja akkor utana rosszabb ember lesz a szemedben?

10/23 anonim ***** válasza:
54%
Se a Fideszes se más nem nézi le a szegényebbet általában.
2021. okt. 15. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!