Hogy kaphat valaki az előzetesben fizetést, nem is keveset? Ezt is meg lehet magyarázni?
Meg lehet sajnos, és meg is magyarázták.
Gondolom itt a Hunvald ügyre gondolsz. Amíg nem mond le, jár neki a fizetés, ha felfüggesztik, akkor is jár neki a fele. Ilyen országba élünk sajnos. Sok a törvényi kiskapu.
Nem ítélték még el, tehát ártatlan, miért is ne kapjon fizetést? Ez a dolog jogi oldala.
A politikai viszont az, hogy pofátlanság, hogy nem mond le és a pártja sem szólítja fel lemondásra. De a pofátlanság nem jogi, hanem "csak" politikai kategória.
Én reggel a királyi Kossuth rádióba hallottam. Kiütötte a biztosítékot nálam.
Ilyen is elhangzott : Ártatlanság vélelme megilleti.. ( Jól írtam? nem vagyok jártas szerencsére a témába, ne is legyen rá szükségem soha ).
Arról is beszéltek, hogyha egy kamion söfört tartóztatnak le, a számláját azonnal zárolják! Ez tényleg így van??
Az illető, akire gondolunk, a munkaadójától sikkasztott, őt lopta meg és tőle kapja a mai napig azt a 700.000.- aprópénzt.
Ez a dolog pikantériája!
És az utolsó válaszolóval tökéletesen egyetértek.
"Nem ítélték még el, tehát ártatlan, miért is ne kapjon fizetést? Ez a dolog jogi oldala. "
Mert nem dolgozik te idióta! Más sem azért kapja a fizetést mert van munkaviszonya. Hogy lehetsz ennyire setét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!