Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetem az exem azért...

Feljelenthetem az exem azért mert szexuális erőszakot követett el ellenem? Teljesen tönkretette ezzel az életem.

Figyelt kérdés

Volt hogy próbált megerőszakolni csak megvédtem magam, egyszer arra keltem fel hogy megerőszakol. Volt hogy sétáltunk a dunaparton és leszedte a ruháim, megerőszakolt. Amikor még szűz voltam és ellenkeztem, lefogott és megcsinálta amit akart (nemi erőszak itt nem volt)

ARRA HOGY “MIÉRT MARADTÁL VELE” NEM VAGYOK KÍVÁNCSI!

2022. jan. 6. 22:29
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
Probált megerőszakolni? Vagyis nem akkor ne ird hogy csak probàlta te megy irod hogy nem tudtal mit kezdeni es csinalta amit akart aztan “másnap reggel” ismét megerőszakolt aztan a dunaparton is de akkor nem volt az? Vsgy higy van ez? Most elképzeltem hmm van egy “szép” pár azt azzal teilk a minden napuk hogy erőszkoljak egymàst hmm de ha neked sok lenne régg szakitottal volna vele mivel szereted ezert élvezed is . xd
2022. szept. 15. 17:40
 32/33 heloszia28 ***** válasza:
41%
18ast nem kellett volna lepontoznotok, jellemzo magyarország. feljelentettem
2022. okt. 19. 20:05
 33/33 heloszia28 ***** válasza:
41%
5 évnél súlyosabb, tökmindegy mikor jelentem fel, az a lényeg hogy fel van jelentve, ki lesz hallgatva. voltam pszixhologus szakértonél is akit a rendorség jelölt ki, o tudja bizonyítani hogy igazat mondok. nem kéne ítélkeznetek két mondat alapján, az volt a kérdés hogy ilyenért fel lehet e jelenteni. gondolom olyanok válaszoltak erre akik ugyanezt csinálják a barátnojukkel és nem akarnak sittre menni, pedig többszörös szexuális eroszakért éveket lehet kapni
2022. okt. 19. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!