Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetem az exem azért...

Feljelenthetem az exem azért mert szexuális erőszakot követett el ellenem? Teljesen tönkretette ezzel az életem.

Figyelt kérdés

Volt hogy próbált megerőszakolni csak megvédtem magam, egyszer arra keltem fel hogy megerőszakol. Volt hogy sétáltunk a dunaparton és leszedte a ruháim, megerőszakolt. Amikor még szűz voltam és ellenkeztem, lefogott és megcsinálta amit akart (nemi erőszak itt nem volt)

ARRA HOGY “MIÉRT MARADTÁL VELE” NEM VAGYOK KÍVÁNCSI!

2022. jan. 6. 22:29
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
87%

"ARRA HOGY “MIÉRT MARADTÁL VELE” NEM VAGYOK KÍVÁNCSI!"

De ha feljelentést teszel, a rendőrség kíváncsi lesz erre is.

2022. jan. 7. 08:34
 22/33 anonim ***** válasza:
78%

18

Amit az interneten írnak az mindig igaz, és a bíróság egy tini lány szakítása utáni kiborulása miatt fog valakit lesittelni :)

2022. jan. 7. 08:54
 23/33 Andizsuzsi ***** válasza:
85%

"Én úgy tudom a magánindítványt 30 napon belül kell megtenni"

18 év alatti ellen elkövetett szexuális visszaélés elévülési ideje akkor kezdődik, amikor az áldozat a 18. életévét betölti. Ha a bűncselekmény

öt évi szabadságvesztésnél súlyosabb büntetéssel fenyegetett, akkor nem évül el, bármikor tehető feljelentés.

2022. jan. 7. 09:52
 24/33 anonim ***** válasza:
78%
Az elévülés és a magánindítvány hiánya két különböző "akadály"
2022. jan. 7. 10:23
 25/33 anonim ***** válasza:
78%
Egyik büntethetőséget megszüntető másik büntethetőséget kizáró ok de jelenlegi szabályok szerint 18 év alatti sértettnél nem kell magánindítvány, persze így is csak ott vagyunk ahol a part szakad.. hogysmint menne a bizonyítás
2022. jan. 7. 10:39
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Most jól értem, amíg szűz voltál nem történt behatolás, de miután már nem voltál szűz így is erőszakos volt? Mert ez úgy jön le, hogy te neki (vagy másnak) adtad a szüzességed, nem erőszakkal vette el. Vagy csak misztikusan elpárolgott közben? Mielőtt lepontoztok, nem bagatelizálom el, nem vicces, és nem áldozathibáztatok! De azért gondoljunk már bele, hogy amíg együtt voltak csend volt, most hogy szakítottak már rögtön feljelentéssel dobálózik a lány. Tuti, hogy ő az áldozat, és nem a fiú?
2022. jan. 8. 11:44
 27/33 A kérdező kommentje:
Mivan? Hogy lenne már ő az áldozat ha megerőszakolt? Elmondtam már, nehéz kijönni egy ilyen kapcsolatból, folyamatosan manipulált. Azért nem jelentettem fel eddig mert nyilván akkor szakítottunk volna amit nem akartam de már úgyis vége. Ettől még büntetést érdemel azért amit csinált, súlyos mentális problémáim vannak azóta. Nem hiszem el hogy még őt tartjátok áldozatnak, tök nevetséges. Nem az ő élete ment tönkre, és pont azt nem akarom hogy másokkal is megcsinálja. A pszichológusom is egyetért ezzel, ő javasolta
2022. jan. 13. 19:03
 28/33 A kérdező kommentje:
Igen vele vesztettem el a szüzességem, de abba se egyeztem bele. Részeg voltam, de nem mondtam és nemis utaltam arra hogy le akarok vele feküdni. Észre se vettem mit csinál csak amikor már belémrakta
2022. jan. 13. 19:05
 29/33 anonim válasza:
Ez ilyen mindenkit megb@sz az élet valakit csak árammal ,de te bevoltál b@szva tehát? Nem voltál magadnál ilyenkor nem tud mit kezdeni a rendőrség ez ilyen miért vagy ilyen hülye fiukkal? Azt csodalkoznak hogy jaj megerőszakolt ch az őszzes ilyen csak találni kell normalisat pl èn nem vagyok ilyen “fuckboy” csak nemérdekel a kapcsolat mert mostani tini lànyok tisztelet a kivételért de legtőbb kis krva sajnos .
2022. szept. 13. 14:10
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ha részeg volt, és nem tudott beleegyezni, az bizony beleegyezés nélküli eset.
2022. szept. 15. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!