Feljelenthetem az exem azért mert szexuális erőszakot követett el ellenem? Teljesen tönkretette ezzel az életem.
Volt hogy próbált megerőszakolni csak megvédtem magam, egyszer arra keltem fel hogy megerőszakol. Volt hogy sétáltunk a dunaparton és leszedte a ruháim, megerőszakolt. Amikor még szűz voltam és ellenkeztem, lefogott és megcsinálta amit akart (nemi erőszak itt nem volt)
ARRA HOGY “MIÉRT MARADTÁL VELE” NEM VAGYOK KÍVÁNCSI!
Kérdező
Megerőszakolni egyszer lehet az embert, a második már ha az első után nem tettél semmit az más.
Miért voltál vele még utána is kapcsolatban????? Miért nem az első eset után rohantál el tőle azonnal és jelentetted fel?
Ki fogja neked elhinni, hogy erőszak volt, ha ennyi ideig vártál vele? Hogy nem csak egy olyan játék volt kettőtök között amiről az exed joggal hihette, hogy te is így szereted, hiszen hagytad, hogy újra meg újra megtörténjen és mégis maradtál vele?
nem kisebbítem ami veled történt, nem próbálom meg eltagadni sem. Csak nem értem mire vártál eddig?
Arra várt amire a legtöbb kapcsolaton belül erőszakot elszenvedő ember...
Nem viselkedünk minden helyzetben racionálisan.
Ha akaratod ellenére szexel veled, az erőszaknak számít, akkor is, ha a pasid vagy akár férjed az illető. Más kérdés, hogy valóban az első eset után ott kellett volna hagyni, rögtön feljelenteni. Mondani könnyű, tudom, hogy ilyen fiatalon átlátni a dolgokat és időben cselekedni egyáltalán nem könnyű.
Esetleg kérhetnél segítséget pszichológustól, családsegítő / ifjúsági irodában. Lehet, hogy a jogi részében is tudnának tanácsot adni.
"Amikor még szűz voltam és ellenkeztem, lefogott és megcsinálta amit akart (nemi erőszak itt nem volt)"
Márpedig ez nemi erőszak.
Nem kell hozzá behatolásnak lenni, hogy az legyen. Lényeg, hogy te nem akartad, s ő mégis megtette, akármi is volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!