Hogy lehet egy ország annyira szánalmas, hogy még mindig tiltják a petárdát ? Miközben más országokban egyáltalán nem okoz semmilyen problémát, csak nálunk van hisztéria.
2,8,6,4,12: Olyan dolgokról beszéltek, olyan miatt hisztériáztok, amiről nyilvánvalóan fogalmatok sincs. Soha nem robbantotatok még föl egyetlen petárdát sem, de még csak nem fogtatok, vagy láttatok, mert akkor nem beszélnétek ilyen nyilvánvaló marhaságokat.
https://www.youtube.com/watch?v=XM9D4Xr0s8k&feature=youtu.be
Ebben a videóban bemutatnak pár petárdát, nézétek meg és látni fogjátok, hogy fogalmatok sincs arról amiről beszéltek, ami miatt hisztiztek.
És persze arra sincs válasz, hogy 100 másik országban hogy hogy nincs semmi probléma belőle ? Kár is sorolni az országokat, mert szinte mindenhol legális.
A petárdát sosem értettem, hogy mi a jó benne. A tűzijátékot még értem, szép az égen sok szín, de az, hogy valami csak hangos és durrog abban mi az ami valakinek nagy örömet okoz.
Mivel a petárda veszélyes, ezért az ország pont nem szánalmas amiért tiltja és nem lehet azt mondani hogy tiltsák akkor be az autókat mert az is veszélyes mivel az autónak megvan a funkciója ami embereknek segít A pontból a B-be jutni, míg a petárdának konkrétan semmi hasznos előnye nincs. Durran egyet, aminek örül valaki, ez nem tudom milyen szempontból hasznos.
Én ünnepeltem a haverokkal a szilvesztert és a rokonaim is, valakinek a lakásán beszélgettünk, társasoztunk, ittunk, zenét hallgattunk, filmet néztünk vagy ilyesmi, lehet a szomszédba áthallatszott de nem az egész lakótelep vagy falu hallgatott minket.
A petárda amúgy nem csak a petárdázóra veszélyes, a közelükben levőre is.
Aki szereti a durrogást az álljon katonának.
25:Egy riasztópisztoly elsűtése jellegében, hangjában még csak a közelében sincs annak, mint meggyújtani egy petárdát és eldobni. Ezenkivűl magyarország annyira szánalmas hely, hogy még a hadsereg is kivonulna, és azonnal szükségállapotot és hadiállapotot jelentenének be, ha valaki a kertjében riasztopisztolyal lövöldözne.
Nyilvánvaló, hogy ez egy hazug hisztéria, mert több milliárd ember,állat a világon, évszázadok óta, eltudja viselni a petárdákat és nincs belőlle semmi különösebb probléma. És mivel szinte mindenhol legális, ezért sokkal gyakrabban és sokkal többször, jóval nagyobb petárdákat dobálnak, mint ami nálunk egyáltalán illegálisan előfordulhat, és még így sincs problémájuk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!