Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy lehet egy ország annyira...

Hogy lehet egy ország annyira szánalmas, hogy még mindig tiltják a petárdát ? Miközben más országokban egyáltalán nem okoz semmilyen problémát, csak nálunk van hisztéria.

Figyelt kérdés
Nevetséges hogy az ember átmegy a határon, például Szlovákiába, akkor a közértben a LIDL-ben vehet akármilyen petárdát, nálunk meg a terrorizmussal van egy kategoriában.

2021. dec. 30. 18:06
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
13%

Mit vársz olyan országtól ami direkt óvoda módján próbál embereket terelgetni.

Meg elég ha csak megnézed az előző válaszokat, negatív emberekből áll az ország.

2021. dec. 30. 18:34
 12/56 anonim ***** válasza:
87%

#11:

Majd ha egyszer lerobban az összes ujjad, és sehova nem tudsz elmenni dolgozni, mert kb. semmiféle munkát nem leszel képes végezni, vagy ha valaki viccből a kapucnidba dobja és egy életre megsüketülsz tőle, na akkor negatívozzál itt mindenkit, barom.

2021. dec. 30. 18:48
 13/56 anonim ***** válasza:
85%

Baszki . Ha már szórakozni akartok , akkor vegyetek tűzijátékot . Ha csak hülyèskedni , akkor robbanó borsót . A petàrda tényleg egy értelmetlen baromság .

Jajjj 11-es . Ne legyél autista kérlek . Szerintem te az az ember vagy , aki fogadásból betennè a seggébe a petárdát . Nah , pont az ilyenek miatt van tiltva .

2021. dec. 30. 18:48
 14/56 anonim ***** válasza:
73%
Én nagyon örülök, hogy nem szabad petárdázni. Egyrészt veszélyes, nincs szükség szerintem arra, hogy alkoholos befolyásoltság alatt álló emberek ész nélkül dobálják. Másrészt nem csak emberek vannak a világon hanem állatok is, akikben félelmet kelthetnek a hanghatások. Kamaszként mi is baromkodtunk petárdával, mondhatni felelőtlen cselekedetekben voltunk benne, ma már nem tennék hasonlót. Szándékosan mások alá dobtuk, hogy megíjedjenek. Az út közepére letett sörös, boros és pezsgősüvegbe dobtuk, azzal sem törödve, hogy egy arra haladó autónak esetleg defektet okozhattunk volna a szilánkokkal. Ezen kivűl postaládába, autó kipufogójába meg még ki tudja hova raktuk. Ezeket a dolgokat 15 évesen viccesnek gondoltuk, ma már tudom nem volt az.
2021. dec. 30. 18:52
 15/56 anonim ***** válasza:
77%
Gépfegyverel se sétálnak az utcán. Igaz lőszer nélkül max fejbe vágni lehet vele.
2021. dec. 30. 18:56
 16/56 anonim ***** válasza:
67%
Akinek a petárda szórakoztató, az nagyon ostoba ember.
2021. dec. 30. 19:09
 17/56 anonim ***** válasza:
5%

Az olyan fóbiával élők mint Te, messze elkerülik gondolom Amerikát is mert lelőnek ha magyarul szólalsz meg :D

A petárda mindig is jó buli volt, de a sznobok, tanultak sosem fogják megérteni a feelingjét, hisz otthon tanulnak még szenteste is a 4fal között.

2021. dec. 30. 19:12
 18/56 anonim ***** válasza:
90%

"Jön a választás, a fidesz nyugdíjasok félősek."

A petárda 2005 óta tilos, semmi köze a mostani választásokhoz.

2021. dec. 30. 19:14
 19/56 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a petárdák használatára lehet azt mondani, hogy szánalmas.

2től 18 éves korig elfogadható, hogy valakit lenyűgöz az, hogy villog és hangot adtik tőlem pár méterre vagy hogy felrobban a pohár ha abba rakom és úgy villog, meg hangot ad ki.

18 felett már elég gáz ha valaki petárdázni akar.

2021. dec. 30. 19:14
 20/56 anonim válasza:
97%

17

Megtudod nekem mondani mi a jó buli a petárdában? Egyáltalán nem rosszból, csak szeretném megérteni.

2021. dec. 30. 19:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!