Miért vannak olyanok,akik azt mondják,hogy a vírust csak kitalálták,és csak hisztéria?
Mindenkinek megvan a maga véleménye. (Én is elég manipuláltnak érzem.) Mondjum nem kell azt feltételen meg is osztani.
Nem nagyon értem a kérdést. ,,Miért vannak olyanok,akik... " Őszintén nem tudom hogy filozófiai kifejtést vársz vagy csak utálkozol.
De ha az előbbi akkor annyit mondanék hogy mindig is lesznek eltérő vélemények. (Kivéve ha manipulálni kezdik az agyunkat.)
Üdv.: a szerencsétlen összeesküvés hívő aki idetévedt
Ők azok, akik a legjobban félnek. Ha beismerik, hogy van vírus, akkor ők is wc papír hoarder-ek lennének. A tagadással védekezik a tudatuk egy kontrollálhatatlan helyzettel szemben.
Hogy miért vannak olyan emberek akik nem hiszik higy létezik korona vírus? Nagyon egyszerűen fogalmazva rettentően butának kell lehhez lenni. 2020-ban tudjuk, hogy léteznek vírusok és baktériumok. Azt nem hiheti senki hogy ennyi volt, nincs több. Most itt egy új vírus, várható volt. Pár év múlva megint lesz egy újabb vírus, annak majd adnak egy másik nevet.
Ezektől függetlenül még válhat hisztériává a dolog, de én ismerek családot ahol 2 ember is meghalt benne úgyhogy megértem azok félelmét akiknek van beteg vagy idős a családban. Mert senki sem akar meghalni.
Azt tartom durvának hogy már azért is meg szólják az embert ha hord maszkot. Ugyan kinek ártanak vele? Ha nem akar valaki ne hordjon, de jó tudni hogy büntethetnek ha nem veszi fel bizonyos helyeken.
4. Én emlékszem mikor még tömegével tolták ki a halottakat a kórházakbol Olaszországban, és amikor az orvosok kérték a környező országokat hogy készüljenek fel higy nehigy úgy járjanak mint ők.
Biztos vagyok benne hogy ha sokan meghaltak volna nálunk is akkor most azért hibáztatnád a kormányt. Akkor mindenki meg volt ijedve, nem csak Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!