A kormány miért nem a "védettségi igazolvány" meglétéhez köti a munkát maximum és miért a vakcinát mondta egyből?
Nem vagyok összeesküvés elmélet hívő sem oltás tagadó, csak paraszti ésszel gondolva ha elkaptam a vírust ugyan úgy védett vagyok mint oltással.
Voltam interjún és a fickó követelte, hogy oltassam be magam, de mondtam neki van kártyám 4 hónapra, erre azt felelte csak oltottak jöhetnek, hogy minél nagyobb számban legyenek a cégnél, erre megkérdeztem mi a különbség a természetes immunitás és a vakcina általi okozott között, és 10mp ig csak lesett rám mint egy birka majd kinyögte: "Mert ezt kéri a cég azért".
Természetesen elküldtem a francba, így gondolom nem hívnak vissza dolgozni, de amúgy röhej :D
Valaki aki védi a vakcinákat és az oltottságot, feltette már ezt a kérdést magában, hogy miért nem elég a kártya hisz védett vagyok, miert akarta volna erőltetni a vakcinát a kormány? Persze akkora a munkaerőhiány, hogy ez bukott terv is volt, de vicces azért, hogy erre senki nem tud válaszolni nekem max azt hogy "Minek fizetsz a tesztért", ennél erősebb választ nem tud senki fingani.
A kormány adta ki úgy hogy: "a cégek és vállalkozások hogot kapnak arra, hogy a munkavégzés feltételként előírják a VÉDŐOLTÁST."
Miért nem a "VÉDETTSÉGIT" írták akkor? Hisz máris nem kellene oltani magát mindenkinek és jelentősen másabb lenne a dolog, de egyből a vakcinát írták, kb megengedjük, hogy rátukmáljátok az emberekre ha akarjátok és les*arjuk ha amúgy van védettsége természetes úton.
Azért, mert így akarták kvázi-kötelezővé tenni az oltást. Áttolták a felelősséget a munkáltatóra, aki ha oltat, feldühítheti, vagy kilépésre késztetheti a munkavállalót, ha pedig nem oltat, a kormány mossa kezeit.
Ez olyan, mintha elütnélek az úton, aztán tartanám a kezem, hogy felhúzlak ha megfogod a kezem.
Szerintem senki ne csodálkozzon, hogy nem mennek az emberek oltani, ha ezt az alapvető kérdést nem tudják megválaszolni egyesek.
Csak már lassan úgy érzem a személyi és lakcimkártya dísz ahhoz, hogy emberszámba vegyenek csak mert nincs oltásom pedig védett vagyok és egyre nagyobb feszültséget érzek oltott és oltatlan között, bár a vélemény a 3.-oltásról mindenkinek azonos, sokan a 2 oltást azért vették fel, hogy tudjanak menni családdal ide-oda, de már a 3.-ra nekik is kivan a farkuk.
Utána, megyek megint és kapok kártyát ha van bennem ellenanyag, eddig 2x voltam és volt bennem, elsőnek 1200 most 1420 tehát még több is xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!