Tegnap karanténba raktak mert fateromnál a pcr teszt pozitív lett. Viszont ma megjött a védettségi igazolványom(még csak egy oltást kaptam). Mentesít vagy nem a karantén alól?
Figyelt kérdés
Tüneteket nem tapasztalok semmilyet. Pozitív pcr tesztem nincs és nem is mondták, hogy kötelező lenne azért mert egy háztartásban vagyunk. Most akkor?2021. okt. 12. 15:39
1/4 anonim válasza:
Nem kell vele foglalkozni. Szard le az egész vírusbohóckodást.
2/4 anonim válasza:
Egyébként pedig nem a faterod, hanem az édesapám. Faterjuk kizárólag a szarevő pávakölköknek van.
3/4 anonim válasza:
Szerintem mentesít, hiszen ugye az oltottakat ha csak kontaktok nem rakják karanténba.
Akkor kéne karanténba menni, ha neked is lenne igazolt pozitív teszted, hiszen akkor ugye fertőzöl
4/4 A kérdező kommentje:
Melyik hivatalos szervnél kellene érdeklődni ez ügyben,amire hivatkozhatok ha az utcán megállít a rendőr.
2021. okt. 12. 18:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!