Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valakit messengeren lecig@n...

Ha valakit messengeren lecig@nyoztam lehet következménye?

Figyelt kérdés

Venni akartam valamit(ritka dolog) , a kissebbségi meg random rám írt, hogy neki van, de szerintem mennyit ér.

Mondtam nem tudom.Irtal neki valamit hogy kB ennyi persze a leholcsovb árát.

Kérdeztem, miért, eladja? 1+azt írta nem akarja eladni. Erre tovább zaklatott hogy szerintem mennyit erne meg. Most úgy nézett ki az ember mint egy bűnöző, nagyon durván. (Amúgy annak roma barátaim egy pár, pedig igazi roma Kalányos a neve és tok rendes, rengeteget dolgozik, a felesége is.)

Aztán a lényeg hogy tovább zaklatott, aztán megírtam, hogy megtudta mennyit ér és beirt egy 3x-os árat.

Letiltottam.

Erre látom a másik profilombol hogy elkezdtem hirdetni ár nélkül.

Nagyon berágtam, aztán rairtam abbol a profilbol, kiderült mer megvették.

Most, hogy belegondolok beprobalkozott engem privát lehuzni mert látta "gazdag budapesti" vagyok.

Megirtam neki hogy zs ilyen retkes c.. ok miatt 'em tudok vidéken házat venni mert elleptek az országot.

tegnap 08:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem lehet belőle bajod, mert magánbeszélgetés volt.

De ha ennyire zavarnak a következmények, akkor talán nem kellene így viselkedned...

tegnap 09:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!