Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha èn nem tudom pontosan...

Ha èn nem tudom pontosan megadni az adósom ingatlanának (és egyéb értéktárgyainak) az adatait, akkor a bìrósági végrehajtó kitudja nyomozni?

Figyelt kérdés

tegnap 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Ki tudná, de nem fogja
tegnap 19:48
 2/5 A kérdező kommentje:
1) de miért nem fogja? 30 milliós összeg nekem a tartozás,tehát elég komoly összeg, ezért már ingatlan is el kehet vinni+ méh kell térìtenie a bìrósági költségeket is az államnak az is több milliós összeg. Kétlem, hogy a Nav ezt elengedhetetlen Meg feltételezem a végrehajtó is kap valamennyi részesedést sikeres behajtás esetén, hiszen anélkül nem vennék komolyan a munkajukat
tegnap 20:04
 3/5 árokpart ***** válasza:
Kérdező! Senkinek nem tanácsos ilyen sok pénzt kölcsönadni.
tegnap 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
árokpart, nem írta, hogy kölcsönadta, rengeteg módja van annak, hogy valakinek ennyi pénzzel tartozzanak kölcsönadás nélkül is
tegnap 21:28
 5/5 anonim ***** válasza:

A NAV tudja, hogy mid van. Feltéve, ha nem kp-ben tartod, hanem bankban, vagy ingatlanban.

De a bíró is elrendelheti, hogy megkapja a NAV-tól, földhivataltól az adatokat.

ma 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!