A védettségi igazolvány érvényét fogja veszíteni, ha az illető nem megy 3. oltásra?
Figyelt kérdés
Technológiailag a dolog kivitelezhető, hiszen qr kóddal ellenőrizhető az érvényesség. Hozhat nyárig ilyen intézkedést a kormány?
Én arra gondolok, hogy 8 hónapnál régebben beadott 2. oltást követően érvényét fogja veszíteni az igazolvány.
Ti hogy látjátok?
2021. okt. 30. 18:31
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
32 szavazat
1/21 anonim válasza:
Nem érdekel se a covid,se igazolvány,se oltás, se semmi. Oltassátok magatokat ahogy akarjátok.Én majd kívülről szemlélem a dolgokat.
2/21 anonim válasza:
Egyelőre nem. De ki tudja, mi lesz 5 év múlva.
3/21 anonim válasza:
Annak az aljas húzásnak az alapján amit nemrég művelt a kormány minden elképzelhető.Szerintem valószínűleg nagy eséllyel évente végig kell majd csinálnia az oltási procedúrát annak aki akarja azt a védettségi kártyát..
4/21 anonim válasza:
Oltassátok magatokat a Rotschild világkormány chipjeivel!
6/21 anonim válasza:
Úgy látom, kezd végképp megbolondulni a társadalom.
7/21 anonim válasza:
Mivel már most is csak hat hónapnál nem régebbi oltással utazhatsz be egyes országokba, egyértelműen igen.
Bár ha olyan hatásos volt az első kettő, akor miért kell a harmadik?
8/21 anonim válasza:
7: hát ha eddig nem jöttél rá, elárulom: minden oltás veszít a hatékonyságából idővel.
9/21 anonim válasza:
8:Bar ennek a trutyinak lenne hatekonysaga.
10/21 A kérdező kommentje:
érdekesmód a gyerekkoromban megkapott oltásokat nem kell 4 havonta "emlékeztetni". kétlem, hogy valaha kiderül, hogy ez az egész mesterségesen gerjesztett járvány vagy tényleg a természet intézte így.
2021. okt. 30. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!