Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennétek újabb oltásra, ha...

Mennétek újabb oltásra, ha lejárna a védettségi igazolvány?

Figyelt kérdés

Most csak azokat kérdezem, akik már voltak. Oltásellenesek, kérlek ne írjatok.

Izraelben a védettségi igazolvány érvényessége 6 hónap, ezután elkezd gyengülni az oltások hatása. Aki hosszabbítani akar, mennie kell újabb adagra. Lassan nálunk is eltelik ennyi idő az időseknél.

2021. okt. 3. 10:50
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
47 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Csakhogy Mo-n nincs határdő (még)🤫🤭
2021. okt. 3. 10:52
 2/21 anonim ***** válasza:
61%
Miért ne? Nem azért oltatom be magam, hogy papírom legyen róla. Kullancs okozta agyvelő gyulladás ellen is beoltatom magam mikor esedékes, pedig arról semmit se adnak.
2021. okt. 3. 10:53
 3/21 anonim ***** válasza:
51%
Ígyis tervezem felvenni a harmadikat, csak mivel májusban kaptam a másodikat így december előtt nekem ez még nem játszik.
2021. okt. 3. 11:08
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Én meg pont csak azért oltattam magam, hogy legyen papírom. Szvsz, mégegyszer nem fogom.
2021. okt. 3. 11:10
 5/21 A kérdező kommentje:
Ja hozzátenném, hogy ez arra az esetre vonatkozik, hogyha mindenhol kérnék újra a kártyát. Étteremben, uszodában, moziban, stb.
2021. okt. 3. 11:13
 6/21 anonim ***** válasza:
65%
Kaptam 2 Sinopharmot, semmi tünet, az oltások helye se fájt. Most kaptam egy Pfizert emlékeztetőnek. Semmi tünet ....
2021. okt. 3. 11:17
 7/21 anonim ***** válasza:
11%

"Nem. Én meg pont csak azért oltattam magam, hogy legyen papírom. Szvsz, mégegyszer nem fogom."

És mi a különbség? Ha behozzák, hogy emlékeztető oltás kell mindenkinek mondjuk egy év múlva, akkor nem lesz papírod, ha nem oltatod be magad. Ha beolvassák látni fogják, hogy lejárt az oltás.

2021. okt. 3. 11:22
 8/21 anonim ***** válasza:
73%
Már egy csomó európai ország is bejelentette, hogy egy év az oltás érvényessége, aki annál régebben oltatott, azt úgy veszik, mintha nem is oltattt volna.
2021. okt. 3. 11:27
 9/21 anonim ***** válasza:
62%

Semmiképpen sem. Azt is megbántam, hogy ezt beadattam, de kötelező volt. Az összes oltatlan ismerősöm egészséges maradt, míg akik oltakoztunk mind megbetegedtünk most. Aztán amikor megtudtam, hogy a kollégám 19 éves lánya belehalt az oltásba (az oltás utáni napon trombózist kapott, előtte tök egészséges volt), akkor megfogadtam, hogy belém többet ilyet nem nyomnak, még ha ki is rúgnak miatta.

Most lehet lepontozniuk a birkáknak.

2021. okt. 3. 11:30
 10/21 anonim ***** válasza:
19%

Nem, azt mondanám, hogy átestem és vérvetellel igazolnám a védettségem...

Akkor veszek fel új oltást, ha erről lesz valami nemzetközi tudományos konszenzus és nem azért, mert egy plasztikkártya lejár. Főleg, hogy egy adott oltástól (moderna) nem lett bajom, így nincs az a pénz, amiért kipróbálhatják rajtam a a kínait, amit el sem fogadnak csomó helyen.

2021. okt. 3. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!