Ausztriai covid oltásra miért nem tudok védettségi igazolványt igényelni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 21:16
1/8 anonim válasza:
Mert csak Magyarországon beadott oltásra adnak Magyar igazolványt.
A nemzetközit azt bármire kiadják.
2/8 A kérdező kommentje:
Kórházban mentem látogatni és beszóltak hogy miért nincs magyar vèdetsegim hogyan lehet ha nem tudom megigenyelni.
2021. szept. 21. 21:18
3/8 anonim válasza:
Nyilván Ausztriában tudsz osztrák igazolványt igényelni. Mi köze a magyar hatóságoknak egy osztrák oltáshoz? Honnan látnák át, mi történt ott?
4/8 anonim válasza:
Igényelj akkor egy osztrákot az alapján meg egy európait - ugyanúgy el fogják fogadni.
5/8 anonim válasza:
Állítólag világ és nem magyar pandémia van
6/8 anonim válasza:
Azért, hogy itthon is meg kelljen mérgeztetned magad, így még több vakcinát el tudjanak adni.
7/8 anonim válasza:
Honnan látnák át, mi történt ott?
Nem tudom a magyar rendszer hogy mukodik, de roman oldalon siman betelefonalsz, emailben elküldesz egy másolatot a külföldön elvegzett oltasrol, beraknak az adatbazisba, es maris van vedettsegi igazolvanyod.
Itt nincs ilyen oltasi call center?
8/8 anonim válasza:
Bírsz. A kormányablakban kell igényelni.Én is kaptam,meg még be is lett vezetve az oltás az EESzT-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!